www.truemadeira.com

Hier ben ik dus al die tijd mee bezig …. www.truemadeira.com

True Madeira

Een complete reis en vakantie website, puur gericht op Madeira, en waar ik de KISS principe heb toegepast. De hele website wordt vanuit een relationele database gegenereerd … en dat biedt het voordeel dat de eigenaren van de website het ‘content’, of te wel het ‘inhoud’, zelf kunnen invoeren en onderhouden … en niet complete pagina’s en bestanden over te seinen (FTP-en).

Fase 1 van de website is nu af … dat is de operationele basis ervan. Er moeten nog hier en daar wat aan verbeterd worden … maar de basis is gereed. Nu ga ik starten met het backoffice gedeelte … waaronder de tabellen voor hotels, prijzen, beschikbaarheid enz. Daarna de online betaling applicatie. Kortom … genoeg voor me te doen.

Aan jullie wil ik vragen om de website (als het kan grondig) door te nemen. Met opzet heb ik zes (onschuldige) fouten erin laten staan …. aan jullie de vraag of je ze alle zes kunt vinden. De eerste die alle zes fouten weet te vinden die wint een DVD over Madeira. :mrgreen:

11 gedachten over “www.truemadeira.com”

 1. De foto van het reids hotel, make that very special day, “special” (die special klopt niet fo hoord dat zo 🙂 ), ,Amazing Vistas (vieuws?) , VAT@15% (moet dat teken daar tussen ? ) kan er niet meer vinden 🙁 Zijn er ook 2de en 3de prijs 😛 lol

 2. Helaas Kris … de teksten die je genoemd hebt kloppen (zijn afkosmtig van de opdrachtgevers) … maar ik zal voor de zekerheid het opnemen met hun 😉

  Tja … 2de of 3de prijs? Wat dacht je van een Garotto Claro bij de coffeeshop? 😀

 3. Don, ik heb het nog niet allemaal gelezen, en ik heb maar 1 “foutje” gevonden. De hoeveelheid inwoners in Funchal verschilt twee keer. Heb ik daarmee een appeltaart gewonnen????

 4. Ik kies voor een Nikita inplaats van poncha !! 🙂 lol oh…dus ik had het allemaal fout..wel jammer zeg !! 🙂

 5. @Willisha: goed plan schat! 🙂

  @Xaviera: Dank je wel 🙂

  @GG: Verschilt twee keer? Hoe bedoel je? 180,000 is Funchal en 280,000 is Madeira in totaal. Helaas GG … niet eens een kruimel 😉

  @Kristel: Een Nikita is ook prima … dan doe ik mee 😉

 6. @Jan: Door di e konbershashon ku e tabata hasi ku su koleganan … i door di su aksent … i tambe door di ku tin hopi Venezolano bibando aki na Madeira. OK?

 7. hey konta!

  antes semper mi tbt bishita bo sites nan, semper bo tbt biba na madeira of ba move ?

Reacties zijn gesloten.