Woning-verkoop-blog-praatje

Te koop: Mexicaanse 2/1 kap semi-bungalow met een groot zonnige patio te Assendelft (Noord Holland).

(Inmiddels verkocht)

We hebben geen spijt van onze stap om Nederland te verlaten en elders te gaan vestigen. Toch zal ik niet beweren dat het allemaal makkelijk is gegaan. Ook al blijkt het soms ‘rozengeur en maneschijn’ in onze beide weblogs … hebben we niet alles openbaar gemaakt. Naast de vele ups hebben we ook aantal downs gehad.

Één van de downs die hebben we nog … namelijk onze woning in Nederland. Die staat nog steeds te koop. Is niet verbazend als je kijkt naar de Nederlandse woningmarkt … die is nu heel erg. Het is moeilijk om je woning te verkopen … en dat ondervinden we nu.

Het is een Mexicaanse 2/1 kap semi-bungalow met een groot zonnige patio te Assendelft … een leuke gemeente om te wonen en centraal gelegen in Noord Holland.

Nu ga ik niet aan jullie vragen of je onze woning wilt kopen … maar wel of je iemand kent die op zoek is naar een nieuwe woning. Geef dan svp. deze link dan door en evt. ook mijn contact.

5 gedachten over “Woning-verkoop-blog-praatje”

  1. Ik weet niet of ik op Curacao iemand blij kan maken met een woning in Assendelft. Maar ik zeg altijd dit zeg nooit nooit!
    Ik wens jullie veel succes met de verkoop van jullie huis. Dat het niet te lang een blok aan jullie been blijft…

  2. Kan jullie helaas ook niet veel helpen wat dit betreft. Behalve met succes ermee te wensen. Maar daar verkopen jullie niks mee ;).

Reacties zijn gesloten.