Willisha

Van Willisha moest ik vandaag schrijven over de aanschaf van mijn nieuwe laptop op mijn weblog. Nu is ze naar bed …. eindelijk! …. dan kan ik nu rustig inderdaad wat schrijven … dan niet over mijn nieuwe Acer Aspire 1694WLMi met PM 760 …. maar over Willisha zelf.

Morgen ….. even kijken …. nee! Vandaag (26 november) is ze jarig. Een Boogschutter … volgens de astrologie is de boogschutter een spontane persoon …. bijzonder eerlijk en direct in alles wat hij/zij doet en zegt. De waarheid is erg belangrijk voor de boogschutter.

Dat klopt …. ik ken Willisha alleen als een eerlijk en directe vrouw …. met een optimistische instelling. Heeft ze een doel bereikt, …. dan gaat ze naar het volgende. Het leven moet avontuurlijk zijn, …. en iedere keer een nieuwe uitdaging tot gevolg hebben. En ze geniet van het gezelschap van anderen, waaronder ik, die ook mee doen met deze nieuwe uitdagingen.

Velen van ons kent haar als een vrouw die nooit lang stil kan staan en wil het leven in volle teugen genieten. Willisha houdt ervan om op pad te gaan, zodat zij haar enorme hoeveelheid energie kwijt kan raken. Tegelijkertijd wil ze ook graag onder de mensen zijn, vooral mensen die haar nieuwe (interessante) dingen kunnen vertellen. Zij beschikt over een natuurlijke charme die haar vooral aantrekkelijk maakt voor … het bijzonder …. mensen van het andere geslacht. Ik ben een van de (gelukkige) slachtoffers.

Jarig Willisha

Ook heeft ze behoefte aan vrijheid …. in de ruimste zin van het woord. Het is heel belangrijk voor haar.

De laatste drie alinea’s had een verdere toelichting kunnen zijn op de Boogschutter …. maar het zijn de eigenschappen van mijn lieve vrouw … Willisha. En zeg het zelf …. dit is toch veel leuker om te lezen dan de beschrijving van een laptop? By-the-way …. de laptop heb ik dankzij haar gekocht ….

Wat krijgt ze voor haar verjaardag? A.s. donderdag gaan we een lang weekend naar Lissabon (Portugal) ….

Willisha … meu amor … van harte gefeliciteerd (muito parabens) en ….. ik hou van jou (te amo).

Oliva.

6 gedachten over “Willisha”

 1. Willisha, van harte gefeliciteerd!
  En Don, jij weer gefeliciteerd met Willisha.
  Een boogschutter die van doel tot doel gaat… ik denk dat jij haar grootste doel bent en dat haar pijl steeds recht in jouw hart treft… 🙂
  Ik wens jullie nog heel veel gelukkige jaren samen…

 2. Obrigadinho!!! Dankzij de goede invloed van Don ben ik zowaar minder onrustig geworden, ik weet mijn meningen iets genuanceerder naar buiten te brengen en ik kan zelfs geduld voor onnozele weggebruikers opbrengen (hoewel dit laatste misschien meer komt doordat ik er nu zelf één geworden ben op dit heuvelachtige eiland :lol:).

 3. Don, ook jij van harte gefeliciteerd met Wil! En maak er een leuk feestje van vanavond.

  Liefs, Hans en Liesbeth

 4. Willischa
  Oeps, jarig ben je al geweest,ik hoop dat jullie een leuk feestje hebben gehad en dat het komende jaar ook een feest mag zijn,
  lieve Willischa
  Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag
  spijt dat ik zo laat ben, maar wens jou een gezond, en gelukkig jaar, met veel zon, liefde, en vriendschap, aandacht van de mensen die jou lief zijn, en veel heel veel brieven uit holland. Ik wens ook Don het geluk om bij jou te mogen zijn en dat nog heeeeeeel lang mag blijven.
  Liefs Tineke en Jaap

Reacties zijn gesloten.