Willisha

Vandaag wil ik het hebben over Willisha ….. (met daarna de vraag of ik vanavond op de bank slaap of in bed) ….

Willisha is een vrouw met karakter en gevoel voor humor ….. die is gesteld op haar vrijheid en van nieuwe uitdagingen houdt. Het idee om naar Madeira te verhuizen had niet twee keer over te hoeven denken. En zelfs hier ontdekt graag nieuwe plekken en staat ze open voor nieuwe ideeën …… net als ik ontmoet ook graag nieuwe mensen.

Ze is wel allergisch voor een aantal zaken … zoals voorspelbaarheid, verveling en saaiheid. Maar gelukkig hebben we daar nog geen last van hier ….

Ik ken haar als een vrouw die nooit lang stil kan (blijven) staan en het leven in volle teugen wil genieten. Ze heeft zo veel energie in haar … dat ze het moet kwijtraken …. door op route te gaan en de mensen te zijn, …. maar vooral mensen die haar nieuwe (interessante) dingen kunnen vertellen.

Willisha’s karakter kenmerkt zich door haar spontaniteit en tegelijkertijd nonchalant te zijn. Voor mij vind ik haar belangrijkste kenmerken …. dat ze sterk oprecht en openhartig is. Verder heeft ze een natuurlijke charme dat als een soort aantrekkingskracht werkt. Ik weet er alles van want …. ik ben één van de (gelukkige) slachtoffers.

Iemand kwetsten zal ze nooit bewust doen noch zal ze de bedoeling hebben om het ooit te doen.

Willisha heeft een goede intuïtie … ze heeft vooral eentje dat duidelijk gelinkt is met mij. Telkens als ik een bepaalde idee of suggestie wil gaan zeggen … dan zegt ze het al tegen mij … terwijl we het nog niet eens over hebben gehad. Ik moet uitkijken met wat ik denk …. soms. 😕

Verder heeft ze ook meer (uitstekende) eigenschappen … maar die zal ik niet hier vermelden … als u begrijpt wat ik bedoel. :mrgreen:

Willisha … ik hou van je. Oliva

O ja .. parabens, meu amor (van harte gefeliciteerd, schat). 😉

7 gedachten over “Willisha”

  1. Jij gefeliciteerd met Willisha en Willisha met haar verjaardag!
    (O ja, ik denk dat je vanavond wel in bed mag (slapen))… 😉

  2. Ook namens mij, ik sluit me volledig aan bij hetgeen CasaSpider schrijft!
    Ik hoop dat jullie een hele fijne dag hebben gehad en nu nog van een uiterst gezellige avond genieten.

  3. Ook ik wil jullie beiden van harte feliciteren. En net wat Casa zegt: ik kan me niet voorstellen dat ze jou na deze woorden op de bank laat slapen 😀

  4. Namens Willisha en ik …. muito obrigado (ontzettend bedankt) voor jullie felicitaties … enne … ik heb op de bank geslapen … samen met haar 😉

  5. Sjongejonge, ik lees het nu pas! Maar ik moet er een beetje van blozen hoor. Ook vanavond zal Amaro gewoon in bed slapen, daar hoeven jullie je niet druk over te maken 😆 En natuurlijk bedankt voor alle goede wensen!

  6. Met zo’n mooie liefdesverklaring aan haar hopen we dat het altijd zo mag blijven. Willisha, veel voorspoed in je verdere leven toegewenst tezamen met Don!

Reacties zijn gesloten.