Werkdag 5

Mijn eerste baby-stapjes zijn gezet … in de wereld van marketing en sales. De hele dag zat ik op mijn werkplek te e-mailen naar zowel binnen(ei)landse als buiten(ei)landse hotels. Management besloot vanochtend een aantal e-mails naar me door te sturen met een kleine toevoeging ‘Pls investigate and respond’ aan het begin van ieder bericht. Onderzoek en geef antwoord …. maar goed dat de ‘pls’ erbij was geschreven.

En terwijl een nieuwe wereld voor me open gaat … met het bedenken van ik nieuwe markt strategieën en het corresponderen met diverse sales managers en manageressen …. hoor ik in de kamer naast mij … gesteun en gekreun. Loes en Karel (collega’s) waren bezig … alleen het wilde niet lukken. ‘Dat past niet!’ beweerde Loes. ‘Jawel, het kan erin … geloof me nou maar!’ riep Karel.

Omdat ik Karel al kende … was het onmogelijk voor me om een fantasie te bewerkstelligen waarin je met dergelijke zinnen bepaalde seksuele vormen kon krijgen. Ik wist zeker dat het om een PC ging … ze waren bezig met het installatie ervan. Ik besloot om de PC tortelduiven maar niet te storen … en zeker toen ik de kreet ‘missing NTLDR?’ vernam … toen wist ik ECHT dat ik me er NIET mee moest bemoeien! Vandaag even niet … ik moest nog heel veel e-mails investigaten en responden.

Toch heeft het zijn banaan (is een vrucht) afgeworpen … Hotel Sheraton uit Lisabon heeft zich aangemeld in onze systeem … mede door een mail van mij kant. Hhmmmm … misschien heb ik toch marketing bloed in me?

3 gedachten over “Werkdag 5”

  1. Hmm… na het ontdekken van de missing ntldr had ik verwacht dat Karel zou zeggen: “Hiermee zijn we uniek, we gaan scoren!”
    Gefeliciteerd trouwens met het binnenhalen van je eerste klant!

  2. Mmm, mijn laptop (of was het de vorige PC??) heeft volgens mij ook wel eens een NTLDR gemist… En volgens ben ik hem bij de GGD ook wel eens kwijt geweest… Vaag staat me iets bij van dat ik wilde opstarten met een floppy in de driver… Of had het nou te maken met de webcam waarvan de microfoon nog steeds niet werkt? Waarom is mijn geheugen op dit moment zo’n zeef? Omdat het vol zit met andere dingen???

  3. @Casa: Karel is al uniek op zijn eigen manier. Jammer dat je bij hem geen NTLDR kwijt kunt raken.

    @Willisha: Ik zal proberen het overvloed van je op te vangen en het voor je bewaren, schat.

Reacties zijn gesloten.