Wereldtip voor mannen

Aan alle herenkameraden … hier een wereldtip voor jullie allemaal!

Voordat je een kledingstuk koopt voor je vrouw als cadeau …. doorloop haar complete garderobe eerst. Neem een dag vrij want in sommige gevallen moet je tientallen kasten doorlopen. Bekijk goed de kleuren en noteer deze. Als het moet … maak er foto´s van en druk ze dan af. Vervolgens ga je naar de winkel en zoek dan ALLEEN datgene wat er precies bijpast! Heb je het gevonden … koop het! Mocht je het niet vinden … flirt dan met het winkelmeisje (ik zeg dan tegen haar ‘u heeft een sexy …’ ) … laat haar de foto´s van je vrouw’s garderobe zien en vraag aan haar wat er bij past. P.S. ik vind dat onze vrouwen het geflirt van ons met andere vrouwen wel moeten gedogen … aangezien we het juist voor hen doen, niet waar?

De reden waarom je een precieze (ik bedoel ook precies … qua kleuren) combinatie moet vinden … is dat als je het niet doet … dat onze dames dan een aanleiding hebben om …. NIET te gaan ruilen, maar eerder een BIJPASSEND kleding erbij te gaan kopen. Dat betekent dus dat je ze dan een excuus geeft om terug te gaan naar de winkel en om meer kleren te gaan kopen ….

MANNEN! Laten we ervoor zorgen dat we ze niet een NIET een excuus geven … en dus …

Koop iets wat bijpast bij hun huidige garderobe OF
Koop een bloemetje daar in plaats van …

4 gedachten over “Wereldtip voor mannen”

 1. Amaro, dit is inderdaad een wereldtip! Nu ben ik in de gelegenheid om een nieuwe 8 MegaPixel camera te kopen met 1 Gigabyte memory, alsmede een mooie kleurenprinter.
  Dit allemaal om de gardarobe van mijn vrouw vast te leggen en uit te printen.
  Geweldig, bedankt… 🙂

 2. Don, helaas heb ik geen tip. Ik zeg gewoon: “Prima meid, elke keer als jij wat koop, koop ik ook wat”.
  Dan moet je eens kijken hoe snel het afgelopen is met die smoesjes. Tevens moeten we een vergelijking maken. Een bosje bloemen staat voor een kratje bier. (het kost hetzelfde, en beide maakt je gelukkig voor 1 dag).

  Mij vrouw heeft sinds 10 jaar niet meer gezuerd over kleren. Wel hebben we altijd bloemen in de kamer………………??!! En je weet wat ze in Drente zeggen: “Een dronken vrouw, is een engel in bed”.

  Toch nog maar weer even een bosje bloemen kopen op de terug weg. Proost!!

 3. @CasaSpider: kijk, mannenlogica kun je dus prima volgen 😛

  @Don: gelukkig heb jij het hier een stuk gemakkelijker dan in Nederland… Ik heb hier namelijk niet zoveel kastruimte tot mijn beschikking 😆

  @Gerry: meestal hoor ik dit soort reactie meer van de vrouwen als hun man weer de nieuwste videocamera, TV, digitale camera, aanvulling voor de PC, stereo of auto gekocht heeft :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.