Weblog Citaten – week 9

CasaSpider – Liefde, maag en jaloezie

… kwam de kleine man nog even zijn bed uit en ging bij mij staan, met zijn arm om mijn nek. Lucy keek wederom jaloers op en zei: “En ik? Jullie twee hebben mij nergens voor nodig!”
“Jawel”, zei Luchiano, “om ons eten klaar te maken.”…

Gerry – Comment op Late Regen

… Het is dus toch waar. Die Nederlanders klagen altijd over het weer. Mensen, regen is goed voor de tuin, ik hoef m’n auto niet tewassen en als het koud is heb ik een goede reden om dichter tegen m’n vrouw aan tekruipen. Wat mij betreft, mag het nog veel kouder worden. Wij “Drenten” zijn wel wat gewend …

Jan – Weer reageren

… Dinsdagavond kreeg ik een mailtje van Don Amaro, hij wou een reactie plaatsen op een van mijn postings, maar kreeg steeds het verwijt van Pivot dat hij een spammer was! …

Sommigen noemen mij een charmeur, player, playboy, toyboy … maar een ‘spammer’? Pivot is zeker gemaakt door een vent.