We zijn er bijna?

Het is een beetje stil aan mijn kant. Komt vooral door de verhuizing ….
Inmiddels zijn we gevestigd en genieten ervan ….. zelfs met vet en al. Alleen we missen nog twee dingen: ADSL en 2-persoonsbed.

Van beiden krijgen we te horen ‘binnenkort‘ of ‘volgende week‘ …. maar dat is al een paar weken geleden 🙁

Ach … je kunt ook niet alles hebben … of wel?

4 gedachten over “We zijn er bijna?”

  1. Neen, je kunt niet alles hebben.
    Wel bespeur ik een trend in jullie verhuizingen. Dat het steeds langer duurt voor jullie de zaak op orde hebben.
    Als het in dit huis allemaal geregeld is blijf er dan aub wonen. Na een volgende verhuizing vrees ik niets meer van jullie te vernemen!

  2. Goed advies beste Casa …. om niet meer te verhuizen. We zullen ons best doen om hier te blijven (als we geen verstoppingen meer krijgen).

  3. Dan kan ik eigenlijk best wel trots zijn op mijzelf dat ik destijds het allemaal voor mekaar gekregen heb, zonder een woord portugees te kennen. Ik hoor je nu nog zeggen; “Het is allemaal reuze simpel, gewoon het woordenboek erbij dan lukt het wel”. Waarschijnlijk heb ik het goed gedaan omdat ik én van de taal én van computers weinig verstand heb. Nou ja, ik kon al cerveza bestellen dus ik had enige kennis van de taal en het lukt me ook om hierop te reageren dus het is een zeer kleine understatement.
    Zoals gewoonlijk op Madeira gaat hier niks vanzelf en zijn er vele instanties die diezelfde instanties weer door een andere instantie aan laten sturen. Uiteindelijk lukt het regelen allemaal wel met een beetje (veel) geduld. In Nederland zouden we dit niet accepteren, maar hier vinden we het gewoon. Leuk toch?

  4. @Marcel: hier op Madeira leren we een andere zijde van het leven …. namelijk ‘aannemen’ ipv. ‘ergeren’ … en vooral geen verwachtingen hebben … dan merk je dat het beter gaat dan wanneer je (altijd) iets verwacht. Inderdaad …. het is leuker.

Reacties zijn gesloten.