Watersnood – Part 2

Vandaag … 11 november …. Sint Maarten… alweer geen water … en alweer was ik te laat met douchen. Misschien moet ik hetzelfde gaan doen zoals Carry en grote flessen met water gaan hamsteren.

Gelukkig was het van korte duur dit keer (4 uur).

Maar ik geloof dat het tijdelijke gebrek aan water mijn geheugen heeft beïnvloed. Ik ging net naar de Super hier … mijn dagelijkse avontuur tussen de schappen van de Pingo Doce … en toen ik bij de kassa aankwam … zei de dame achter de kassa eerst “Sorry, ik ga sluiten” … maar vervolgens zei ze “Ach nee, kom maar hoor!”. Vluchtig dacht ik dat het kwam door mijn aantrekkelijk ongeschoren smoel dat ze besloot om mij alsnog te helpen.

Ik deed al de boodschappen op de band en de dame zei: “Even de buurman prijzen”. Ik keek rond … maar zag alleen eerder vrouwen in de buurt dan mannen. Ze keek teleurgesteld naar me en ik keek met mijn aantrekkelijk ongeschoren smoel vragend naar haar.

“Jij bent toch de buurman van beneden?”.

Verrek … het was de buurvrouw van boven! Ik herkende haar nu pas! Ai! Ai!

Maar ja … ik zal het maar dit keer wijten aan het watergebrek … je moet toch ergens de schuld aan geven … niet?

Eén gedachte over “Watersnood – Part 2”

  1. Als ik die buren op straat tegen zou komen, zou ik ze ook straal voorbijlopen. Meestal herken ik ze vanwege de twee prachtige dochtertjes die ze hebben 😳

    Maar de buren van het appartement aan de straatkant zijn daarentegen duidelijk herkenbaar: hij van Turkse afkomst, zij typisch Engels, bleek met veel make-up, rozenbloesjes, om de schouder hangende vestjes en parelkettingen! 😆

Reacties zijn gesloten.