Vuurwerk plus Happy is Video

Zo, even bijkomen na alle projecten van afgelopen week.

Met bijkomen dan ga ik alsnog achter de computer zitten en proberen creatief te zijn. Ik moest nog de vuurwerk video van de afgelopen Atlantic Festival bewerken. Toen zijn we met de groep in een catamaran het spektakel gaan aanschouwen.

OK, de beelden heb ik gemaakt met de Canon Power Shot S50 digitale camera … maar nu het muziek.
Ik ging de muziek CD’s doorlopen en kwam één van mijn favoriet tegen …. “Happy” van de Nederlandse rockbad Intwine. Één van de beste nummers uit Nederlandse/Antilliaanse bodem.

By the way … het vuurwerk competitie werd gewonnen door Rusland. Thailand werd 2de. Portugal mocht wel meedoen, maar niet meedingen aangezien het organiserende land was. De videobeelden zijn dus van het vuurwerk spektakel van Portugal dat plaats vond in de haven van Funchal. Velen vond het de mooiste show van alle deelnemers.

Ik laat aan jullie om het zelf te oordelen … maar 1 ding is zeker … Intwine’s “Happy” blijft geweldig vinden …

3 gedachten over “Vuurwerk plus Happy is Video”

  1. Wat ik heel bijzonder vindt is het volgende: dit vuurwerk is gecomponeerd op muziek. Dit hoorde je niet goed op de oorspronkelijke opname, dus heeft Don het “overgezet” op de muziek van Intwine; een prachtig nummer gecombineerd met prachtig vuurwerk!

Reacties zijn gesloten.