Vrouwen en Sterren

Je nodigt drie ontzettend leuke dames uit voor een romantisch uitje op Paul da Serra om naar de sterren te kijken. Dankzij mijn Antilliaanse (half)bloed was dat geen probleem om ze in de auto te krijgen …. en richting de donkere hoogvlakte om 23u00 te rijden.

Het startpunt was het nog +18 graden …. en het eindpunt werd het +11 qua buitentemperatuur.

Toen we uit stapten was het pikdonker ….. ik kon geen hand voor mijn ogen zien …. maar gelukkig hand ik hem nog. Niet ver van mij vandaan hoorde ik de dames giechelen. Ik dacht …. ik moet dit vastleggen anders gelooft niemand het.

Flits!!

Na het zien van de foto ….. (en nu voorzichtig verwoorden) …. vroeg ik me af .. tot welke doelgroep behoren vrouwen eigenlijk?

By the way … het was te koud en te lachwekkend voor een romantische sterrenwacht daarboven. Meteen rechtsomkeer.

4 gedachten over “Vrouwen en Sterren”

  1. Grote genade, het lijkt wel een poolexpeditie!
    Als echte Curacaoenaar kun je natuurlijk ook in de auto blijven zitten. Stoelen in de slaapstand, dan komt de romantiek vanzelf!

  2. Ahum, het was 20.45 uur, bij vertrek 13 graden en boven op de hoogvlakte 6 graden! Dus voor een sinds twee jaar op Madeira wonende Hollandse stond dit inderdaad gelijk aan een poolexpeditie… Marijke had haar snowboats nog willen aantrekken, en kon zo gauw haar skipak niet vnden… :mrgreen:

  3. @CasaSpider: Waar dacht je dat ik die foto vandaan heb gemaakt? :mrgreen:

    @Willisha: Wat betreft tijden en graden … die rond ik altijd af. 😉 Maar kom op zeg … 6 graden? dat is toch nog een heerlijk temperatuur om in een korte broek rond te lopen.

Reacties zijn gesloten.