Vijf jaar

Vijf jaar geleden … dit was haar reactie …

Afzender: aussiegirl
Wanneer: 23/04/02 21:05
Bericht: Hi Donamaro

Ik heb het ook net nog even nagekeken, maar volgens Lycos hebben wij veel overeenkomsten in onze vragenlijst-antwoorden 🙂

Dus met jou zou ik mijn (inmiddels al weer weggezakte) salsalessen weer kunnen overdoen? Ik vond het heel leuk, maar kon me nooit zo overgeven aan de heren op les. En tja, de dansvloer is nog echt een plek waar de heren leiden hè. Hoewel, onder de merengue had ik geloof ik wel meer de leiding, hahaha…

Ik hou van lange mannen (ben zelf 1.72 cm), dan kan ik tenminste hakken aan! Verder slank, kort pittig koppie met haar (op dit moment donkerrood), lach graag en positieve instelling. De rest kun je eigenlijk wel zelf nalezen, en anders hoor ik het wel.

Groetjes,
Wil

… het begin van een geweldig periode.

4 gedachten over “Vijf jaar”

  1. Ik, en ik denk velen met mij, hoop dat er nog vele mooie jaren voor jullie in het verschiet liggen en ik zou graag reageren op het berichtje waarin zal staan dat jullie elkaar inmiddels 50 jaar geleden hebben ontmoet.

  2. @GG: Aussiegirl was haar ‘nickname’ toen in Love at Lycos website. Mijn nickname was Donamaro … dus mijn echt naam … want meeste mensen denken dat het een nickname is … vreemd he?

    @Marcel: Muito obrigado en ik zal er voor zorgen dat je dan nog kunt reageren als het zover is.

Reacties zijn gesloten.