Veel ongeziene afsluitingen

We beginnen meer te lijken op de lokale bevolking …

Vandaag was er het bloemenfestival … Festa da Flor … in Funchal. Een 3-daags jaarlijks gebeuren, met als afsluiter en hoogtepunt de bloemencorso … vandaag dus. Grote praalwagens met bloemen rijden door de straten van Funchal. De lokale dames en meisjes verkleed als bloemen dansend op straat voor al die toeristen en andere bezoekers.

We waren in principe van plan om te gaan kijken … maar na een drukke start van de dag (op huishoudelijk gebied) plus daarnaast ook nog een drukke dag gisteren … vonden we het opzoeken van een nieuwe drukte … geen goed idee. We besloten dus om lekker thuis te blijven. Wel even vanmiddag naar Forum Madeira geweest … waarvan ik nog op terug zou komen … maar helaas. Willisha houdt dit soort dingen beter bij dan ik. Op haar weblog (madeira.web-log.nl) kun je dus meer over lezen. Trouwens … zij heeft nog wat van de bloemenfestival kunnen zien (voorbereidingen) … en ik meer van het stof van bouwwerkzaamheden van Forum Madeira.

Jullie missen dus een eventuele fotoreportage van het bloemenfestival van onze kant, … maar ik weet zeker dat er binnenkort diverse publicaties zullen zijn die je op het Internet kunt zien.

O ja … by the way … ook vond hier een internationaal golftoernooi plaats … dat ook vandaag was afgelopen. En de winnaar was … een Nederlander!! …. Robert-Jan Derksen!

De Hollanders krijgen hiermee (misschien) wat meer naamsbekendheid op het eiland …

Eén gedachte over “Veel ongeziene afsluitingen”

  1. Dat golftournooi was regelmatig op het nieuws. Madeira, Funchal, ik dacht nog: “Heeft Amaro een geruite broek aangetrokken?”
    Het moet wel een hele drukke dag zijn geweest dat jij geen foto’s van mooie bloemenmeisjes wilde maken… jammer!
    Last but not least: Heeft Willisha je soms opdracht gegeven om haar weblog te promoten… 🙂

Reacties zijn gesloten.