Valentijns dag

Vandaag is Valentijns dag. Een dag om je (geheime) liefje een ‘ik hou van je’ te sturen. Die van mij is al inmiddels onderweg … via de elektronische weg. Naar wie? Voor u een vraag, voor mij een weet!

Verder doen we niet aan (dure) cadeaus of verplicht aankoop … omdat de commercie dat ‘vereist’. Doch ik krijg de indruk dat ze hier niet veel gerucht aan geven … ik had meer verwacht. Misschien dat ze ieder dag als Valentijns dag beschouwen?

Mocht je nu denken ‘!tihS … Ik ben het helemaal vergeten!’ … geen nood. Je kunt nog een e-card sturen naar degene die je aanbidt. Helaas heb ik gemerkt dat de populaire e-cards websites vandaag overbelast zijn. Maar er zijn nog wat minder populair website waar je een leuke kaart kunt sturen.

Advies: stuur het eerst naar je zelf om te controleren hoe het eruit ziet. Vervolgens kan je een ‘fictief’ eigen e-mail adres (your e-mail address) gebruiken … als je anoniem wilt blijven. Je mag ook mijn mail adres gebruiken … alleen dan moet ik aan Willisha veel gaan uitleggen. 😕

Eén gedachte over “Valentijns dag”

Reacties zijn gesloten.