Trailer voor Casa

Ik heb een trailer gemaakt voor CasaSpider.
He? Je heb een trailer gebouwd? Voor zijn boot? Voor een motor? Lucy’s auto?
Nee, ik heb een filmtrailer gemaakt van zijn videofilms. Een soort promotiefilm.
Aha! Maar waarom? En hoeveel verdien je daarmee?
Ik vond het leuk om het te doen. Vorige film, vuurwerk oud/nieuw, was ook geslaagd voor mijn gevoel. En nu deze voor ©asaspider productions. Hoeveel ik verdien? Heel veel lol en plezier …. en meer niet …. onbetaalbaar!

Waar kunnen we die trailer bekijken?

CasaTrailer by Don Amaro

5 gedachten over “Trailer voor Casa”

  1. Hej Don. Jouw professie is reklamfilmmaker. FANTASTISK met zo’n gevoel voor beeld en muziek! Neem contact op met teve-Madeira, is mijn raad.

  2. Haha, ja kun je er ook een voor ‘mijn boot’ bouwen… 🙂 Amaro, de mensen die er kijk op hebben (zoals GJ) blazen de loftrompet. En terecht!
    Het wordt echt hoogste tijd voor een nieuwe Amaro-movie vanuit Madeira…

  3. @Christiaan: Helaas beslist men bij RTP Madeira (TV Madeira) niet zelf … maar uit ‘o continente’ oftwel RTP Portugal beslist. Trouwens … ook van hen krijg ik geen antwoord (misschien ook ‘overgekwalificeerd’??!!) 🙁

    @Casa: Al die leuke reacties heb ik aan jou te danken, mi amigoe. Ik zal kijken of ik inspiratie heb voor een movie van Madeira … of moet iemand anders op het eiland Madeira zich geroepen voelen om een video te maken … en dan EDIT ik die WEL 😀

  4. Ik heb weinig video-ervaring, maar misschien ligt er wel een prachtige carrière op me te wachten als cameravrouw! Oftewel, binnenkort ga ik wel eens wat experimenteren! 😆

  5. Wat wil je nog meer, je grote liefde biedt zich zomaar aan als camera-vrouw! In mijn geval ben ik ook bijzonder content met Lucy, ze weet minder van de techniek maar is stukken en stukken beter dan ik als het op durf en commentaar geven aankomt. Wij editen het door onze dappere vrouwen gefilmde materiaal dan wel… 😉

Reacties zijn gesloten.