Tijd en Koppen

Tijd is te traag voor hen die wachten, te snel voor hen die vieren, te lang voor hen die rouwen, te kort voor hen die genieten en een eeuwigheid voor hen die liefhebben.

In mijn geval heb ik tijd te kort … dus betekent dat ik geniet.

Toch nog even snel een weblog schrijven. Een aantal van jullie hebben gemerkt dat de (afbeelding)kop hierboven iedere keer verandert.

Even ter info: het is geen reclame van Goochel … dus de schaars geklede (en sexy) dames die je ziet hebben niks te maken hoe Gorgel mijn weblog categoriseert!

De afbeeldingen zijn afkomstig van foto’s dat Willisha en ik hebben gemaakt …. behalve twee. Eentje is die met de dolfijn. Die foto heb ik gekregen van Virgilio … webmaster van de Disporto Bay weblog … dat gemaakt is tijdens hun personeels uitje naar de Desertas eilanden. Ze hebben prachtige en heldere foto’s van de dolfijnen gemaakt tijdens de boottocht.

3 gedachten over “Tijd en Koppen”

  1. Echt heel mooi!
    Precies de mooiste uitsnedes van de foto’s komen in beeld. Nogmaals het maakt je site heeel mooi!

    Maar…mag ik ook een kleine kritische noot toevoegen? Jammer dat de Lady in Blue van de Carnaval 1 foto, rode ogen heeft.
    Gr. MaRisa

  2. Ze had ook echt rode ogen! Toen ik de foto nam riep ik tegen haar ‘Olha menina … você tem um sexy ….’ toen zag ik die ogen … en ik rende weg!

Reacties zijn gesloten.