The Eagle Has Landed

Sta ik daar thuis …. aan de telefoon met klant … en terwijl ik naar buiten kijk …. zie ik een buitenaards wezen in een hangmat uit de hemel vallen.

Nou ja, vallen? 😕 Het was meer zweven. En hij landde op de (klein) rotonde voor ons huis. Met nog de persoon aan de lijn, … die zijn verhaal aan mij kwijt moest …. rende ik met de mobiel aan mijn oor op zoek naar de fototoestel …. en met één hand proberen foto’s te maken. Helaas was ik te laat voor de zweeflucht c.q. landing van het marsmannetje … maar wel onderstaande foto (klik op de foto voor groter formaat).

Misschien is de rotonde een nieuwe landingsplek voor de paragliders? In dat geval hoop ik dat het snel een vrouwensport wordt :mrgreen:

The Eagle Has Landed

3 gedachten over “The Eagle Has Landed”

  1. Vrouwelijke “buitenaards wezen aan een hangmat” of “engeltjes” ?

  2. Jullie wonen 1e rang met zo’n landingsplatform voor de deur. Was deze landing de bedoeling of ging er iets mis? Of is het een modern vervoermiddel om ergens op visite te gaan?
    Momenteel stormt het aardig in Nederland maar vanmiddag was het echt bar en boos. Over de 100 Beaufort (dat heet toch zo?). Er zijn altijd mensen die dan nog fietsen. De échte ‘die hards’.
    Groet uit Haarlem, Cecilia

  3. @Rob: Ik hoorde dat Venuzianen geweldig zijn …

    @Cecilia: Ik denk dat er iets mis is gegaan. Kan me voorstellen dat als me te veel luchtdruk verliest dat men dan te snel naar beneden gaat …. en er hier in de buurt geen ‘veilig’ open plekken zijn … behalve de rotonde.

Reacties zijn gesloten.