Teken van leven

Ja, ik leef nog! Helaas weinig tijd gehad om wat te schrijven op mijn weblogs. Gelukkig is meu amor Willisha er die trouw haar eigen weblog bijhoudt … waarin ik (soms) als onderwerp in voorkomt.

Mijn afwezigheid is te danken aan diverse projecten waar ik laatste tijd mee bezig ben. Nee … ik heb (nog) geen baan gevonden … maar heb nu wel opdrachten binnengekregen om websites te bouwen. Het gaat niet alleen om een paar Internet pagina’s, maar een complete online boekings en administratie systeem voor een Engelse reisorganisatie, dat wordt bestuurd c.q. opgebouwd vanuit een database. Het ontwikkelen van dergelijke applicatie kost normaliter een maand of 5. En nu komt het! …. ik moet het binnen een paar weken zien te realiseren!

Vijf maanden werk in twee weken ‘toveren’ ….. dat komt me heel bekend voor! Gelukkig heb ik daar heel veel ervaring gehad bij mijn vorige werkgever (Unisys) …. waar ze als slagzin hadden/hebben ‘Deliver or Die!’ (Opleveren of ga dood!). Ik had een hekel aan die slagzinnen …. 🙁

Ik ben niet van plan om dood te gaan, maar er is ook niemand die mij dwingt om het op tijd te leveren. Mijn opdrachtgever heeft het niet geëist, noch gedwongen noch opgelegd. Nee … hij heeft alleen aangegeven dat de website eigenlijk binnen twee weken operationeel moest zijn … want dan gaat hun business starten. Ter info … meer niet. Ik heb de voorwaarde van twee weken aan mezelf gesteld.

Waarom? Misschien toch ‘besmet’ geraakt door mijn ex-werkgever ‘indoctrinatie’? Anyway …. I’m loving it! Een uitdaging! Gaat wel ten koste van zaken zoals het bijhouden van mijn weblog …. maar zo nu en dan zal ik een teken van leven geven.

PS.
Laatst vroeg GG of ik een link naar een Nederlandse radio zender kon plaatsen … zodat men die het via het web kon beluisteren. Omdat er veel Nederlanders (buiten NL) mijn weblog lezen.

Helaas heb ik weinig tijd om dat uit te zoeken … en daarom wil ik jullie vragen iemand kan aangeven welke radio zender via het web het beste te beluisteren is? Ik heb hier een link naar een overzicht van (via het web) te beluisteren radiozenders: Radio op je PC

5 gedachten over “Teken van leven”

  1. Als ik het op het werk erg druk heb, en dus weinig tijd om DJ te spelen, zet ik SkyRadio op. Grappig om plotseling de Nederlandse verkeersinformatie te horen :mrgreen:

  2. @Willisha: Ik ben zelfs vergeten hoe lang de files waren rondom 7 uur ´s ochtends in Nederland. De A9 … 4km? 5km? of was het meer?

    @Kristel: Als ze BigSista gaan doen … dan laat ik alles liggen om naar te kijken :mrgreen:

  3. Kijk eens op Radio FM! Het grootste aanbod van de allerbeste radiozenders en ook nog eens de beste regionale zenders en dat allemaal op één pagina! Eén klik en je luistert meteen naar jouw favoriete radiozender! Radio FM is ook jouw favoriete online radio!

Reacties zijn gesloten.