Start 2006

Vuurwerk Nieuw Jaar Funchal Madeira

Willisha en ik wensen onze trouwe lezers en lezeressen een uitmuntende en avontuurlijke 2006. Gezondheid en geluk zijn altijd vanzelfsprekend elke jaar … en is onze constante wens voor iedereen.

De aankomst van het nieuwe jaar is met een geweldig vuurwerk show boven Funchal, stad van Madeira), ingeluid. De met lichten geborduurde stad ondervindt een ware orgasme van licht, explosie en kleuren.

Vanuit de catamaran Sea Born hebben we het spektakel waargenomen … zowel op onze netvliezen als digitaal (video).

9 gedachten over “Start 2006”

 1. Don parabens, wat een mooie opnamen. wij hadden dit jaar weer een prachtig uitzicht vanuit mijn keuken. Wij vonden dat het dit jaar weer super goed was georganiseerd. Ook voor jullie gelukkig nieuwjaar. De oliebollen zijn heerlijk!

 2. Dank je wel Linda. Ook voor jou, Luis en de rest van de familie een heel gelukkig 2006. Het zal een speciaal jaar voor jullie worden … OK … we hebben de oliebollen gemist … maar we zullen komen voor beschuit met muisjes 😉

 3. Helaas heb ik het laden van de film moeten afbreken, het duurde echt te lang. (Ik heb maar een schamele 128kbs verbinding)
  Te zijner tijd zie ik de ge-edite versie wel, ik ben ervan overtuigd dat het een schitterend spektakel is.
  Don en Willisha, ik wens jullie een heel gelukkig 2006 toe!

 4. @CasaSpider: ik heb gisteren de ge-edited versie op Google Video ge-uploaded. Zal één dezer dagen beschikbaar zijn. Hou je op de hoogte.

 5. Geweldige opnamen van het vuurwerk in Funchal! top.
  Wat zal dit een gebeuren zijn geweest..vooral met op de achtergrond de miljoenen lampjes op de bergen en heuvels. Helaas zijn wij dit jaar niet van de partij in Januari…heb nu al weer zin om de koffers te pakken en onze vakantie op Madeira door te brengen..Na vier jaar helaas niet…

  Groetjes uit het donkere en stille Mierlo.

 6. @Thom: dank je wel. Ik heb nog meer films en zal één dezer dagen aan werken. Ik zit nog te wachten op Google …. ze hebben het goedgekeurd … maar nog nit vrijgegeven. Groetjes uit een donker (nacht) en behaaglijk Funchal.

 7. Nog maals een goede dag.
  Helaas zijn wij dit jaar niet op Madeira..maar vandaar regelmatig nu Uw rubriek bekijken.OM zo weg te doezelen over Madeira. Vooral de prachtige wandeltochten langs de Levada’s waren geweldig. Laatste jaren waren wij in de maand januari op Madeira. in de maanden augustus is het dan druk met toeristen ? waarschijnlijk….nou de groetjes weer uit Mierlo.

 8. wij zijn er in augustus geweest .2004 schitterend wel wat druk ,maar dat geeft ook wel weer iets leuks ,het is zo,n mooi eiland dat wij gaan weer in Augustus 2006, ik ben alleen op zoek naar wat verschillende wandel route,s vanuit funchal, maak niet uit of ze van andere dorpjes starten we kunnen daar naar toe met de bus ,dus graag zoveel mogenlijk wandelingen toesturen naar ons alvast bedankt Frans en Janny

Reacties zijn gesloten.