Sperma-oorlog

De titel heb ik niet bedacht. Die kwam ik tegen tijdens het opzetten van de nieuwe website van schrijfster / journalist Lydia van der Weide. In één van haar vele artikelen las ik het volgende:

Sperma bestaat voor het grootste gedeelte uit vechters en blokkers. Vechters zijn ervoor gemaakt om zaadcelletjes van andere mannen uit te schakelen. Blokkers bewaken de baarmoedermond en houden andere zaadjes zoveel mogelijk tegen. Maar 1 % van de zaadjes zijn zogenaamde ei-jagers, die er op uit zijn om te bevruchten. Dat sperma zich op deze manier heeft ontwikkeld, maakt duidelijk dat vrouwen van nature niet trouw zijn! Vreemdgaan is dus ook voor vrouwen heel ‘natuurlijk’.

1% alleen ei-jagers? En dan te bedenken dat de 99% werkeloos is geworden in dit nogal monogame tijdperk.

Een ander teken dat zaad van de man is voorbereid op een oorlog met het zaad van een andere man, is dat het zo verschrikkelijk veel zaadcellen bevat. Eén zaadlozing bevat genoeg cellen om heel Europa mee te bevruchten.

Nieuwste vorm van terrorisme? Hebben ze daarom de viagra pil bedacht?

En nog veel meer interessante weetjes kwam ik tegen in een artikel dat gepubliceerd was in PFW (Passie for Women). Meer daarover … ga naar: PFW – artikel Seksweetjes