Sollicitatiegesprek

Gisteren had ik een sollicitatiegesprek met een bedrijf uit Engeland dat een nieuw filiaal wil gaan starten hier op Madeira. Het bedrijf is wat we noemen een ITSP oftewel Internet Telephony Service Provider … een bedrijf dat o.a. VOIP (= Voice Over IP) diensten en Prepay telefoonkaarten aanbiedt. Hhhmmm … Prepay … dat geest achtervolgt me nog steeds … ik hoop niet dat het te linc wordt (hehehe … dit is een grapje voor de Unisysers onder ons).

OK … in simpele woorden … het is een engels bedrijf dat o.a. telefonie via het Internet aanbiedt. Zij willen hier een kantoor oprichten.

Om een lang verhaal kort te maken (hoera!) … het gesprek viel tegen … voor mij dan. Zij zochten een Account Manager (andere naam voor verkoper) en een Customer Service Advisor (andere naam voor helpdesk medewerker) . Voor de ene ben ik niet commercieel genoeg en voor de andere ben ik overgekwalificeerd. Overgekwalificeerd?? Arrrggghhhhh!!!!! Daar is dat woord weer!! Het is echt een vloek! Zie mijn vorige weblog: Overgekwalificeerd

Don’t call us, we’ll call you ….. kreeg ik aan het einde van het gesprek te horen. Ja, ja … dat kennen we. Tjeezuus! Zit ik hier … met al die kwaliteiten en kennis in me … en men durf het niet aan om mij in dienst te nemen. Omdat ik te technisch ben en te …. grrrrr! … overgekwalificeerd ben.

De eerste de beste die tegen me gaat zeggen dat ik overgekwalificeerd ben … die zal ik ………. (censuur)

4 gedachten over “Sollicitatiegesprek”

  1. Ik weet dat je vele talenten hebt, waarvan je enkele helaas weinig gebruikt op het moment, maar ik zal NIET zeggen dat je overgekwalificeerd bent… Ik zou niet durven :mrgreen:

  2. Uhm… Willisha… welke talenten van Amaro bedoel jij precies…
    Of is het een stille hint dat hij eens wat romantischer moet zijn… :-))

  3. @Willisha: Misschien moet je wat meer durven bij mij :mrgreen:

    @CasaSpider: Uhhm … zo kan je het ook lezen. Ben benieuwd naar haar antwoord. 😉

Reacties zijn gesloten.