Sociale Mijlpaal

Gisteren was de bedoeling om naar de Loja do Cidadao te gaan … vervolg op mijn regeldag-tour. Mijn doel was het regelen van mijn Cartão de Segurança Social (Sociale Verzekeringskaart). Echter … ik had geen zin om te gaan … eerder een soort voorgevoel … om even mijn bezoek uit te stellen. Ik had nog andere dingen om te doen …. dus dat voorgevoel kwam goed uit.

Later in de middag … kwam een brief binnen … van RAM Centro de Segurança Social da Madeira. Mijn aanvraag is geaccepteerd en … ik hoef de contributies pas in januari 2006 te betalen. Dat laatste is een speciale regeling voor startende zelfstandigen …. wat houdt in dat ze 1 jaar vrijstelling geven de eerste keer. In mijn geval was ik vanaf begin dit jaar geregistreerd als zelfstandige.

Alweer een mijlpaal bereikt … en nu op naar het volgende … namelijk de Residência. Nu heb ik alles om die aan te vragen. Wordt vervolgd ….

3 gedachten over “Sociale Mijlpaal”

  1. Begrijp ik het nou goed dat als je ’s morgens was gegaan je de contributie over 2005 had betaald?
    Als dat zo is heb je wel een heel bijzonder voorgevoel!
    (Misschien kun je Willisha helpen met het invullen van de wekelijkse voetbalpoule… ;-))

  2. Mijn voorgevoel … misschien beter te noemen ‘mijn intuïtie’ heeft me nogmaals geholpen vandaag … zal ik zo meteen over hebben in een blogje.

Reacties zijn gesloten.