Seks met een egel

Ingezonden stuk door Mad Gerry:

Spoedoperatie nodig na seks met egel.

Het medisch personeel in Servië heeft de grote middelen moeten inzetten om de penis van de 35-jarige Zoran Nikolovic op te lappen. De man uit Belgrado volgde blind het advies van een tovenares: die maakte hem wijs dat seks met een egel de beste methode was om een erectie langer vol te houden.

Veel plezier beleefde gefrustreerde Zoran niet aan zijn bizarre vrijpartij. De ongelukkige belandde met hevige pijn en een geslachtsorgaan vol stekels op de spoeddienst. “Het dier is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, onze patiënt was er veel erger aan toe. Toch zijn we er in geslaagd zijn penis zo goed als mogelijk opnieuw klaar te stomen voor de dienst”, gaf een woordvoerder van het ziekenhuis mee. (Bron Het Laatste Nieuws)


Wil je ook meedoen als een gast blogger, neem contact op met de editor.

4 gedachten over “Seks met een egel”

 1. Mijn vrouw is sexologe (de enige op Madeira,
  zie medische kolom Diário op Zondag)en Zoran was (of had) een stomme lul om naar een tovenares te luisteren.

 2. Hoi! 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondkijken, ben een tijd geleden nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer inloggen omdat ik mijn oud paswoord en usernaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Maar ok, hallo ieder1

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na mijn scheiding. Ik heb een zoon van 9 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt voor de moeite,

  Els Wittem

Reacties zijn gesloten.