Schaatsen op Madeira

Sinds medio december (2004) is er een nieuwe attractie in Funchal, namelijk een heuse schaatsbaan. Voor het eerst dat er een schaatsbaan is op Madeira. Bijzonder van deze schaatsbaan is … dat het op het strand naast de pier van Funchal ligt. Dus .. na het schaatsen kan je ook klunen naar de zee om te zwemmen (echter niemand is nog zo gek geweest omdat te doen). De schaatsbaan heeft een capaciteit voor 450 schaatsliefhebbers en deze attractie is tot maart 2005 hier in Funchal. De prijs is 3 euro per uur.

Schaatsbaan in Funchal

Mijn advies is … als je van plan bent om nog voor maart 2005 naar Madeira te gaan … neem dan naast je wandelschoenen ook evt. je schaatsen mee.

Het idee van een schaatsbaan had ik al begin dit jaar bedacht als een nieuwe attractie voor het eiland Madeira. Helaas is er nu iemand mij voor geweest. Vrees niet … ik heb nog meer innovatieve ideeën, zoals en skeelerbaan … en zelfs skibanen (borstel/droog). Het enige wat ik nog moet doen is in contact komen met iemand die het wil financieren en samenwerken aan de uitvoering van ‘mijn’ ideeën. Dus mocht u interesse hebben …. u weet mij te vinden … op Madeira.