Raad eens? (part 3)

De maten van het bed kloppen niet!
De lengte is goed …. maar qua breedte is het te smal. 😥

Gisteren de winkel eigenaar opgezocht beneden. Toen hij mij zag aankomen merkte ik dat hij ietwat nerveuze glimlach had op zijn gezicht 😕 Immers iedere keer als hij mij ziet … is er iets aan de hand. Of de bestelling is nog niet binnen …. Of hij heeft een lekkage in zijn winkel …. Of de lichten van zijn auto die staan nog aan ….. of de maten kloppen niet!

Het was goed dat toen we de bestelling doorgaven dat we aandrongen dat ze het op papier vastleggen (achterkant van een klein reclame foldertje … met de hand geschreven) … plus de maten. Hij kon nu geen kant meer op ….. ‘ik ga er meteen morgen ochtend werk van maken! …. Eind van de middag hoor je van me!’ …. En hij herhaalde deze zin een paar keren. Ik dacht …. ik moet mijn interpretatie gids binnenkort gaan bijwerken met nieuwe zinnen.

Dames en heren …. wat denkt u dat er zal gaan gebeuren? Zoals de Amerikanen zeggen ‘Place your bets!’

3 gedachten over “Raad eens? (part 3)”

  1. Ik denk dat het inderdaad aan het eind van de middag gaat gebeuren. Maar dan wel van een middag ergens midden in november… 🙂

  2. @CasaSpider: je bent altijd goed in het voorspellen ….

    @Willisha: Dat wordt inderdaad een andere verhaal. Ik denk dat ik meer delen van het verhaal zal hebben dat de Star Wars delen

Reacties zijn gesloten.