Raad eens? (part 2)

Raad eens …..

Wordt aan de deur geklopt. Ik doe open en daar staat Jerry (van de meubelzaak beneden). ‘Het bed is gearriveerd!’. Ik was net bezig aanstalten te maken om hem te omhelzen ….. plots vulde hij aan ’… maar …’.

Alleen het woordje ‘maar’ zei al het rest van het verhaal. Raad eens …..

‘… de matrassen zijn niet meegekomen!’. Met andere woorden we hebben een bed … die je alleen als een lage biljarttafel kunt gebruiken.

‘We gaan kijken of we de matrassen elders hier op het eiland kunnen bestellen’. Die zin zou meer waarde gekregen hebben als ik niet de gemiddelde lengte van de lokale bevolking in mijn gedachten had.

Dus …. Het bed staat er … zonder passend matrassen …. wel met twee nachtkastjes, een dressoir met grote spiegel en … een stoel (?). Een stoel? Ik weet niet waar die nu vandaan komt maar …. misschien als troost bijgeleverd.

En raad eens ….. ik blijf lachen. 🙂

6 gedachten over “Raad eens? (part 2)”

 1. tjonge dat is wat….
  Als het nu lang duurt willen wij best in januari een mooi en comfortabele boxspring of bed voor jullie meebrengen… Is immer onze boterham.
  En uit onze ervaring blijkt dat de matrassen op Madeira een ander comfortwens hebben als in Nederland.
  Maar een troost ….Goed werk heeft tijd nodig.
  Slaap zacht en verneem van jullie.

 2. Inmiddels is er ook een tijdelijke matras afgeleverd, alleen niet in de “zachte” uitvoering maar de gebruikelijk harde Portugese uitvoering… Nou ja, het ziet er in ieder geval mooi uit, als ik niet kan slapen ga ik gewoon genieten van het mooie uitzicht… 😆

 3. Hahahaha. Het lijkt wel een slapstick. Ik zit écht te gieren van het lachen achter m’n laptopje. Een film trekt voorbij. O, wat erg allemaal maar je kan er niet ernstig bij blijven kijken.
  Ik hoop dat het lukt je draai te vinden in jullie mandje.

 4. Heb heerlijk geslapen! En dat op een te smalle matras, die wiebelt als Don zich omdraait… Zou ik gewoon zó moe zijn dat ik overal op slaap of begin ik toch echt te wennen aan de hardheid van Portugese matrassen???

  Vraag aan Thom: ken jij de zogenaamde “dekmatrassen”, dunne matrasjes om over een gewone matras heen te leggen om het leed iets te verzachten???

 5. “dekmatrassen”of te wel matrastoppers..deze worden in onze winkel regelmatig verkocht. Geeft extra comfort en slaapgenot. vooral op harde matrassen en volgens ons hebben ze alleen maar harde planken op het mooie Madeira.
  Dit is ons enige min punt tijdens ons verblijf op Madeira. Wij hebben gelukkig iets op gevonden tijdens onze vakantie. Maar wij horen het graag als we U kunnen helpen voor een goede en gezonde nachtrust .
  Vriendelijke groet, Team Teunisse Bedden uit Mierlo.

 6. Misschien dat we een soort matrassen-lijn kunnen organiseren vanuit Nederland ….

  Nederlanders kunnen hier hun bestelling dan plaatsen …. of doorgeven voor serieuze interesse. Wij in ieder geval wel.

Reacties zijn gesloten.