Prrrrwééét!

Ik schreef dat ik vaak niet de tijd heb om wat te schrijven ….. maar het volgende maak ik een uitzondering voor.

Snoopy lag te slapen op de bank terwijl ik achter de computer zat. Plotseling horen we allebei vreemde geluiden achter ons voordeur.

“Prwééét! Prrrrrwééét! Hahahahahaha! Prwéét!”

Wat voor vreemde fenomeen is dat?

“Hhihihihihi! Prrrrrwééét! Hahahahahaha! Prwéét!”

Is het soms Jerry van beneden die staat te lachen en dat hij eindelijk de matrassen binnen heeft? Of staat hij nerveus windjes te laten omdat hij moet vertellen dat het nog een paar maanden zal duren voordat we ons matrassen zullen krijgen … en met als gevolg dat hij moet lachen van zijn eigen winderigheid?

“Prrrrrwééét! Hahahahahaha! Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwét!”

Ding-dong! De deurbel!

Snoopy zoekt een veilige schuilplaats en dus ben ik de pineut om de deur te open. Wat zie ik? Op het eerst gezicht dacht ik dat het marsmannetjes waren met lange olifanten slurfjes op hun gezicht … waarvan eentje ‘haar’ slurfje zielig naar beneden hing … ‘niet opgewonden genoeg?’ dacht ik. Maar nee het waren …. de buren! En een prrwwét die ze hadden!

Ze hadden wat voor me meegenomen. Diverse pakjes …. met een thema erin …. mooi verpakt in … recept voor Feijão verde com mozzarella, Rollinhos de carne com verduras, Rabanadas em calda de rosas enz. enz. …. receptenbladen als cadeau verpakking. Origineel dacht ik Prrrwéét!

Nu waren de recepten niet de thema … dus moest ik gaan uitpakken. Bij de eerst wist ik nog niet wat de thema was ….. bij de tweede begon mijn bruine voorhoofd te fronsen …. bij de derde had ik een donkerbruine vermoeden.

Alles uitgepakt. Ik heb er een foto van gemaakt. Klik hier en probeer eens te raden wat de thema was. De winnaar krijgt één van de recepten, van de verscheurde verpakking, toegestuurd. Prrrwéét!

8 gedachten over “Prrrrwééét!”

 1. Internationale chocolade??? Geniet er (gedoseerd)van! Een hele leuke zoete verrassing……………..

 2. Ik kan er geen chocola van maken.
  Gezien jouw donkerbruine voorhoofd en vermoeden vermoed ik zelf dat het iets met ‘verjaren’ te maken heeft.
  Ben ik warm?

 3. Ik klik me te pletter maar geen foto dus kan niet meedoen voor het recept.

  Moet ik het toch eens aan de buren vragen!!!

 4. Ik “pletter” met je mee Lillian, ik kan de foto’s ook niet zien.

  Als ik het commentaar lees, is het bruin, moet gebakken worden, verjaardag.

  Misschien, Don’s nieuwejaars dag, dus “oliebollen”!!!!!!!!!

 5. Aan iedereen: muito obrigado!
  Voor degene die de fotos niet kan zien …. probeer het nogmaals (ik heb wat veranderd).

 6. ik wacht met smart op je zelf gefabriceerde chocolademouse taart, gemaakt van pennywafels en versierd met hagelslag en een scheutje chocoladesaus. Hier en daar verstevigd met een paar brokken pure chocola. Wie weet is het nog lekker ook nog.
  In ieder geval geniet er van.
  doei buuf marijke

 7. Hahaha, ik denk niet dat er snel een zelfgebakken chocoladetaart aan zit te komen… Of we moeten eerst nieuwe ingrediënten halen… :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.