Pas getrouwd

Er zijn van die momenten in je leven dat je nooit zult vergeten. Soms duurt het alleen een paar minuten, soms een uur … of zelfs een dag. In mijn geval was dat de afgelopen weken … en vooral afgelopen zaterdag … de dag dat Willisha en ik onze “ja” aan elkaar gaven.

Ik kan me goed herinneren dat ik riep dat ik nooit meer zou gaan trouwen … gelukkig dat er toen geen toverfee in de buurt was die het kon horen. Never say never again … alleen deze James Bond (ik dus) heeft zijn dame gevonden en zijn Walter PK wordt netjes opgeborgen (echter wel geladen en schietklaar).

Voor degene die afgelopen zaterdag er ook bij waren … Willisha en ik willen jullie met al onze hart jullie bedanken voor een onvergetelijke dag. Mijn geheugen zit vol leuke herinneringen en beelden van die dag … van dierbare vrienden en familie … van iedereen … en zal nooit vergeten. Mocht mijn geheugen ooit in de toekomst mij in de steek laten … dan heb ik nog mijn hart die voor altijd vol zal zijn met diezelfde bijzondere momenten en dierbare mensen.

En voor de anderen die er niet bij waren (en toch erbij wouden zijn) … zal ik de komende weblogs een verslag geven van de afgelopen dagen. Specifieke momenten zal ik toelichten.

Foto´s komen nog! Helaas hebben we zelf met onze camera niks genomen … omdat we zelf druk bezig waren met genieten. Toch hopen we dat anderen mooie foto´s hebben kunnen maken en … als het kan … ons een paar kunnen opsturen.

Wordt vervolgd ….

9 gedachten over “Pas getrouwd”

 1. Hallo Lief Echtpaar.

  Zaterdag een dag om nooit meer te vergeten
  Zon, wind, zand, het strand daar waar je in je jeugd stiekem van droomt met je lief op het strand, Daar zijn jullie getrouwd.
  Wat een prachtige herinnering moet je daar van kunnen opslaan, koester ze.
  Wij hebben genoten van al dat moois,
  Een bruid en haar Bruidegom wat een mooi stel, een Vader en zijn zoon danste het zand van de grond. Je ziet een lach met veel gevoel het kind in jou zat op de loer, wat wij zagen
  twee mannen die elkaar niets toegaven maar danste dat het een lieve lust was.
  Vader haalde zijn dochter, en zij ik heb nu geen tijd,danste met zijn dochter en vergat de tijd. Ik zag
  Een man met zijn moeder heel klein en teer die elkaar omhelste deed haar geen zeer.
  Een moeder en schoondochter alweer zag ik die lach, zij zijn met hem gelukkig dat is wat ik zag. Moeder weet dat het goed is en zij zij weet het ook.
  een kleine herinnering, er heb er meer.

  liefs uit Alkmaar Tineke

 2. Don & Willisha

  Van harte proficiat met jullie huwelijk en vele jaren samen toegewenst in goede gezondheid!

 3. Don en Willisha, van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag. Het was dus zaterdag 14 mei 2005, een dag die jullie nooit meer vergeten.
  Tineke, bedankt voor je mooie verslag. Ik ben er niet bijgeweest maar kan me er nu een goede voorstelling van maken.
  Vanuit Curacao nogmaals van harte gefeliciteerd door Luchiano, Lucy (“Deze is voor jou, Don Amaro!) en CasaSpider.

 4. Mooie woorden, Don Amaro!
  Van Harte Gefeliciteerd!
  Fijn om te horen dat het (natuurlijk) een mooie dag om nooit meer te vergeten, is geworden.
  De gave om zulke prachtige woorden als die van Tineke te schrijven beschik ik niet. Maar je woorden dat je ooit zei dat je ‘nooit meer zou trouwen’, deden mij wel aan de volgende woorden uit een een wijs, oud boek denken:
  “Twee is beter dan één…want indien een van hen zou vallen, kan de ander zijn metgezel oprichten….Indien er bovendien twee te zamen neerliggen, dan zullen zij stellig warm worden; maar hoe kan slechts één warm blijven? En indien iemand één die alleen is zou kunnen overweldigen, zouden twee zamen tegen hem kunnen standhouden!” (spr.4:9-12)
  Oude woorden weliswaar, maar een ‘tweede’ persoon zoals deze in je leven hebben, is een groot geluk! (eigen ervaring=21jaar)En dat is dan ook mijn wens voor jullie allebei.
  Veel geluk… Samen!

 5. @Tineke: Dank je wel, lieve Tineke. Ook jij en Jaap hebben bijgedragen aan de leuke momenten op die dag. Ik zag het duidelijk aan jullie gezichten.

  @Jan: Namens mijn vrouw en ik … dank je wel.

  @CasaSpider, Lucy en Luchiano: Masha masha danki.

  @Marisa: Ik heb mijn wederhelft (3 jaar geleden) gevonden … en opnieuw hebben we onze liefdesgrens kunnen verleggen … waardoor we meer grond hebben erbij gekregen voor onze liefde en vertrouwen. Dank je wel.

 6. Van harte gefeliciteerd allebei met deze stap èn nieuwe fase in het samenzijn
  Zo’n stap geeft het samenzijn toch iets extra’s, vooral als het een bekroning is van een eeuwigheid (zonder begin of einde) samen delen. Hopi bendishon, forsa i salú pa sigui disfrutá i dal bai huntu den a barca da vida…
  Nao ha melhor felicidade que passar uma lua de mel eterna na ilha magica das flores… Daar zijn jullie mee begonnen, dus een goed begin is het halve werk… Hartelijke groeten…

 7. Lieve Don en Wil
  Vanuit Madeira feliciteren wij: Guida, Bart, Daniella en mezelf met jullie huwlijk. Ik heb afgelopen Zaterdag veel aan jullie moeten denken, en het is fijn tehoren dat jullie zo’n geweldige dag hebben gehad. Ik heb er 1 op gedronken, de tweede drink ik als ik samen met jullie de trouwerij door praat als jullie weer op Madeira zijn. Nogmaals van harte!!

  Gerry

 8. Tweezaamheid is altijd beter dan eenzaamheid. Maar alleen de liefde maakt van het leven een feest.
  Grattis! (zweeds voor: gratulations) met jullie nieuwe leven!
  Christiaan & Wilhelmina.

 9. @Casper, Theresa & Amadeus: dank je wel voor de mooie woorden … in alle talen.

  @Gerry, Guida, Bart & Daniella: de tweede proost doen we zeker samen … met al onze vrienden hier op Madeira.

  @Christiaan & Wilhelmina: Dank jullie wel voor jullie ‘Grattis’ (zal ik onthouden als ik anderen ga feliciteren in NL)

Reacties zijn gesloten.