Oranje i.p.v. Brazilie

Gisteren na een lange dag buiten de deur … hebben we besloten om de dag af te sluiten (inmiddels avond) in onze favoriete ‘pub’ VP (Village Pub) … met een Sandes de Frango. Zoals altijd (en in iedere eetgelegenheid hier op het eiland) TV stond aan …. Met voetbal. Wedstrijd Brazilie tegen Nieuw Zeeland zou net gaan …. Toen liep de pub-personeel naar de toestel toe en schakelde naar een andere kanaal. Ik verwachte meteen protesten van de bezoekers … maar nee.

Er werd omgeschakeld naar de finale wedstrijd van Jong Oranje tegen Oekraïne. De ploeg van bondscoach Foppe de Haan versloeg in het Portugese Porto het jonge elftal van Oekraïne met 3-0. Uitblinkers, voor mij, waren Huntelaar en doelman Kenneth Vermeer.

En nu eens kijken hoe de Oudjes van Oranje gaan presteren

3 gedachten over “Oranje i.p.v. Brazilie”

  1. Had je het gezien?! Het was echt een prachtig duel! Idd, Huntelaar en Vermeer waren de uitblinkers, maar ik had echt het gevoel dat het een ‘perfecte avond’ was, want ook andere jongens zoals Emmanuelson en de Zeeuw verrichtten prima werk! Ik vond het wel zielig voor die spits van Oekraïne, Milevsky. Het was duidelijk dat hij in z’n eentje het hele team moet dragen…

Reacties zijn gesloten.