Opsporing verzocht

Wie is deze estrangeiro? En waar zit hij naar te kijken? (klik hier)

(Tip: antwoord is te vinden via één van mijn links)

8 gedachten over “Opsporing verzocht”

 1. Volgens mij is het een grote truc van jou om al je links eens aan te laten klikken.
  Ik heb het nog gedaan ook!
  Heb de betreffende foto echter niet gevonden. Wel gezien dat Wereldwijdweb (Jan Schenk) is gestopt…

 2. Ach een beetje Columbo kan al snel zien waar de foto (misschien) is genomen en hoeft alleen de links in die regio door te lopen.

  Wat betreft Jan … ja … dat klopt … maar hij meldt dat hij terug komt …. maar dan meer gericht op andere zaken dan voorheen.

 3. @Casa & Don: inderdaad, ik kom terug! Ik heb de laatste tijd erg nagedacht over mijn weblog, is dat wat ik daar deed nou wat ik voor ogen had? Nee eigenlijk niet!

  Mijn interesse ligt op het media vlak en het maken van video’s. Medio september komt mijn ‘nieuwe’ blog on-line en daar ga ik uitsluitend bloggen over media en aanverwante zaken. Nee niet van die roddels dat Katja Schuurman zwanger is of dat Patricia Paay vreemd is gegaan. Je moet meer denken aan items over bijvoorbeeld de overname van kabelmaatschappijen, het analiseren van kijk- en luistercijfers en bijvoorbeeld items over hoe de verschillende politieke partijen over de publieke omroep denken.

  Maar dat is pas in september, eerst ga ik een paar weekjes genieten van (een welverdiende?) vakantie 🙂
  Overigens heb ik op http://www.wereldwijdweb.com een voorproefje van wat videowerk gezet: een verslag van de Deventer boekenmarkt.

 4. Dat zou erg knap zijn..

  Verder heb ik geen idee, ik houdt mij niet zo met dat soort (media)roddels bezig. :mrgreen:

 5. Iedereen kan toch zo zien dat deze foto genomen is tijdens de Ralli de Vinho do Madeira? En gezien dat oranje t-shirt kan het alleen een Hollander geweest zijn. Vanuit een oude Telegraaf heeft hij een hoedje van papier gevouwen, dus ik gok er zo maar op dat ik hem vanavond wel in mijn Portugese les tegenkom!

 6. Willisha, jij denkt hem op Portugese les tegen te komen, jammer het is niet degene wie je denkt.
  Voor mij is het ook een groot raadsel.

Reacties zijn gesloten.