Nog een weblog

Het is een feit dat Madeira een klein eiland is … en kans is groot dat je iemand tegen het lijf loopt die je kent. Maar de Internet wereld is ook klein …..

Ik kom een weblog tegen … met foto’s waar een paar bekende gezichten kunt zien. Het is de weblog van de personeelsvereniging van het hotel Porto Bay : DisPorto Bay weblog

Een grappig feitje is dat …gisteren zag ik een ‘volle’ foto van twee dames (dus je zag ze van top tot teen op de foto) … maar vandaag hebben ze de foto aangepast en alleen de bovenste helft gepubliceerd. Volgens mij hebben één van de dames contact genomen met de beheerder van de weblog …. hem overtuigd dat alleen de bovenhelft toonbaar was … en de onderste helft werd gecensureerd. Ik weet het niet zeker …. ik gok maar wat :mrgreen:

5 gedachten over “Nog een weblog”

  1. Heb je nog een ‘volle versie’ van de dames? Dan kan ik vergelijken of het terecht is dat ze later zijn afgeknipt… 😉

  2. Laatst heb ik in een Portugees damesblad gelezen hoe je moet poseren om tot een eleganter resultaat te komen, ik zal er voortaan aan proberen te denken, dan is er voor mij geen censuur nodig!!! :mrgreen:

  3. @CasaSpider: Ik kan het helaas niet meer terugvinden in mijn cache … misschien te veel Mb´s??

    @Willisha: Om welke Portugese blad gaat het? Hebben we die hier thuis? Even kijken … hhmm … ah gevonden! …. hhhmmm … moeten ze ZO poseren??? …. o nee! verkeerde blad! dat was mijn ‘Speeljongen’ blad :mrgreen:

  4. Hey Xaviera … leuk om je te lezen. Hoe ik hier terecht ben gekomen … lang verhaal .. maar zal je apart over mailen. Trouwens …. zeg maar ‘jij’ tegen me …

Reacties zijn gesloten.