Nog een interview

Gisteren kreeg ik de volgende e-mail binnen:

Als redacteur van Het Financieele Dagblad in Amsterdam wil ik een artikel schrijven over werken op Madeira. Ik zou graag telefonisch contact met je opnemen. Mag ik je telefoonnummer op Madeira? Met vriendelijke groet,

Vandaag kreeg ik inderdaad een telefoontje vanuit Nederland. De redacteur van Het Financieele Dagblad stelde me een aantal vragen over hoe het is om op Madeira te werken, …. althans proberen te werken. Als het goed is verschijnt het morgen in de krant het wekelijkse rubriek onder de titel ‘In den vreemde’.

MFD - In den vreemde

Ik heb even snel een gezocht op het Internet … en ik kwam een afbeelding voor genoemd rubriek tegen. Die heb ik even snel aangepast (zie afbeelding) naar wat ik gok dat het zo zal uit zien … en ik denk dat het ergens op pagina 8 zal staan.

De redacteur stuurt me een kopie van het krant op.

Ik waardeer het bloggen iedere dag meer en meer ….

4 gedachten over “Nog een interview”

 1. Hahaha, naast diverse TV- en filmoptredens en artikelen in de Vriendin, de Aktueel en The Madeira Times nu ook het Financieel Dagblad…

  Een mooie illustratie van jouw uitzonderlijke verscheidenheid!!!

 2. Hoi Don Amaro

  Op een concert luisterde ik naar een liedje o zonnig Madeira.
  Het is een vrolijk lied maar de tranen stromende over mijn wangen.
  Ik weet niet waarom?
  Van af dat moment vroeg ik me af waar ligt Maidera kan ik er werken wonen leven.

  Heriette Helena

 3. Beste Henriette, zo zijn we min of meer ook begonnen … alleen het was niet door een lied maar doordat we het met ons eigen ogen hebben het mogen aanschouwen. Wonen … kan. Leven … zeker! Werken …. tja, dat hangt van wat voor soort werk. Dat laatste is niet zo makkelijk.

Reacties zijn gesloten.