Nieuwe versie

Jullie kijken nu naar een nieuwe versie van mijn weblog. Eigenlijk is dit een nieuwe website naast de oude (Papiamarontu weblog). Mijn bedoeling is om voortaan hier mijn relaas met jullie te delen. De oude site blijft dan nog wel staan, …. alleen zal ik daarvan ook de layout aanpassen. Dat laatste wil ik doen om te gaan experimenteren met de programmacodes en omdat ik niet (meer) tevreden ben met hoe het nu eruit ziet.

Met deze weblog wil ik de zaken simpel houden oftewel KISS (Keep It Simple, Stupid!). Het is eigenlijk nog niet helemaal af, maar ik besloot om het toch actief te maken. Hier kunnen jullie mijn avonturen lezen. Ik zal wel wat berichten van mijn oude weblog hier naartoe overzetten.

Ik wens jullie heel veel lees plezier … en voor mij schrijf plezier.

3 gedachten over “Nieuwe versie”

  1. Voor een weblog dat nog niet af is, ziet het er toch al behoorlijk goed uit. Om met Barry Stevens te spreken:… “Jij moet vooral doorgaan”

  2. Het ziet er fris uit. Ik zal straks mijn link aanpassen. Overigens word ik door mijn host gedwongen over te stappen naar de laatste versie van Movable Type, dus wellicht bij mij binnenkort ook het KISS-concept.
    Met Carnaval is KISS echter nog niet zo’n slecht concept… šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.