Hollands Aardbei bij Marítimo

Even wat nieuws voor de voetballiefhebbers(sters) …

Arvid Smit (26), Beverwijker van oorsprong en middenvelder van PSV (sinds 2002), tekent bij het Madeirense Marítimo Funchal. Hij liep enkele dagen stage bij de club en maakte daarin een dermate goede indruk dat hem een contract werd aangeboden voor 2,5 jaar. In Eindhoven liep zijn contract af en bovendien speelde hij vrijwel nooit …. kreeg hij van PSV de mededeling dat de club hem geen strobreed in de weg zou leggen als hij elders zijn geluk zou beproeven.

Arvid gaat bij Marítimo landgenoot Mitchell van der Gaag ‘overnemen’. De oud-speler van FC Utrecht beeindigde onlangs zijn loopbaan wegens knieklachten en gaat bij de Marítimo aan de slag als assistent-trainer.

Met de komst van Arvid op Madeira is de zogenaamde doelgroep aardbeien meteen verdubbeld. Raad eens wie ook een aardbei is?

3 gedachten over “Hollands Aardbei bij Marítimo”

 1. Nou dat gaat helemaal goed komen met deze voetballer!
  hij komt tenminste in een echte voetbalwereld terecht. Afgelopen weken onze vakantie doorgebracht op Madeira…iedere cafe en Restaurant constant voetbal en nog eens voetbal op tv.
  Terwijl mijn partner niets van voetbal moet hebben…toch verplicht kijken dus!

  Maar van het overige wederom genoten .

  Madeira is en blijft ons vakantieadres.

  p.s. en nog de groetjes aan Marijke.

 2. Blij om te lezen dat jullie genoten hebben. Volgende keer moeten we kijken of we wat kunnen afspreken …. samen met mijn vrouw en de buren (M&M). Gaan we wat drinken en …. voetbal kijken :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.