Naam, getuigen en film
IMG_8408

Originally uploaded by Don & Wil.

De plechtigheid was mooi … onder de regie van Ans Witkamp (Buitengewone Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Onze gasten kregen veel nieuwe informatie over ons te horen … en ook zelfs mijn echte naam. Sommigen dachten dat Don een titel was … maar nee … het is echt mijn naam … echter het is een afkorting. Inmiddels weten familie en vrienden te NL waarvan … en het is niet Donald!

We hoefden niet lang te denken over wie onze getuigen zou worden voor onze huwelijk. Voor Wil waren dat vriendin Gea en broer Nico. Voor mij waren dat mijn beide kinderen Linda en Michael. Het was voor mij een mooi moment om Linda en Michael te zien tekenen. In ieder geval dat ze erbij waren was een heerlijke ervaring en genot …. mijn zoon en mijn dochter deelgenoot van mijn geluk. Ik had altijd een bijzondere relatie met hen …. niet alleen als vader maar vooral als vriend. Ik denk dat men dat duidelijk kon zien afgelopen zaterdag.

We hadden altijd als traditie om samen naar de film te gaan … vooral films als Star Wars. Helaas zullen we de première van Star Wars episode III – Revenge of the Sith niet samen zien. Wel heb ik met hen afgesproken dat we de film op dezelfde dag gaan kijken … ik op Madeira en zij in Nederland. De datum staat vast … vrijdag 3 juni a.s. … dan gaan Linda, Michael en Arjen (Linda’s partner) in Amsterdam naar de bioscoop … en tegelijk gaan Wil en ik in Funchal de film kijken. Daarna gaan we elkaar bellen om te vertellen wat we ervan vonden.

De 2de serie foto’s staan nu online (klik op de foto om daar naartoe te gaan). Ook van Astrid Koelemeij kregen we mooie foto’s van onze bruiloft toegestuurd. Dank je wel, Astrid.

Wordt vervolgd …

8 gedachten over “Naam, getuigen en film”

 1. Don en Wil,

  van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Leuk om je zo te zien stralen…. Hele mooie foto’s en zo te zien hebben jullie mooi weer gehad. Geniet er van. Groetjes Coos

 2. Mooie foto’s.
  Mee glimlachen gaat automatisch :_)!
  Is het de bedoeling dat er geraden wordt naar je voornaam? Ben ik dan warm of koud al ik het vermoeden heb dat er iemand naar jouw vernoemd is?:-)

 3. @Coos: Dank je wel Coos. De zon straalde op die dag … maar kon niet op tegen onze uitstraling 😀

  @Marisa: Ze hebben inderdaad iemand naar mij vernoemd …. een muzikale jongen .. met meerdere muzikale broers … ‘carboncopy’ van de Jacksons vroeger.

 4. Ik geef het op! Ik kan mij de de gevolgen voor het haar van mijn neven door de Jackson’s Five rage 😀 herrineren, maar ‘carboncopy’van de Jacksons vroeger …??? Nee. Loop de hele tijd in mijn vage herrineringen te graven maar er gaat geen lichtje branden!:-D

 5. Bezig met ‘graven’ en speuren… 🙂
  Laat je nog de eventuele resultaten weten. 🙂

 6. Ik zou er nog op terugkomen. Sorry voor het wachten maar ik had het even druk (nog steeds) maar goed… here are the results:
  Jouw hint was Puppy Love. Ik wist zeker dat ik dat liedje moest kennen, maar helaas, de mp3 hier tussen mijn oren kon alleen maar ‘Can’t buy me love’ van de Beatles afspelen om vervolgens een paar dagen achter elkaar op repeat te blijven steken. Dus daar had ik niks aan. Dan maar Googlelen.
  Google, Google, aan de wand… wie zong…?
  -Donny Osmond! In 1972!
  Oké! Daarmee was dan ook verklaard waarom het geheugen van mijn ‘mp3tje’ mij in de steek liet:
  1- het behoort nog tot mijn pré-pop bewustzijn periode.
  2- het was het jaar voordat wij uit Curaçao vertrokken, dus had ik wel wat anders aan mijn kinderhoofd, en daarna braken er een paar poploze jaren aan. Geen Cinelandia meer, die in de pauze de popsongs bleef herhalen, zodat ik ze nu niet meer uit kan zetten al ze genoemd worden :). Noch mijn moeder die haar zatergaagse huishoudelijke karweitjes verlichte met de radio ergens rond de 10.:D
  Oké Google, Donny is vast wel een afkorting, duuus….
  Google, Google aan de wand… hoe heet…?
  -Donald Clark Osmond. Dec.9,1957!
  Hhmmm…
  Ik kan mijn dochters sprookjesboeken van Grimm of Andersen niet zo gauw terugvinden. Maar volgens mij heette het sprookjesfiguur waarvan de naam geraden moest worden…Repelsteeltje!
  Maar wees gerust, dat zal ik je niet aandoen
  D…. Amaro!

Reacties zijn gesloten.