Musicovery.com

MusicoveryEen klant belde me net op met de volgende vraag:

“Don, is het mogelijk om de muziek van een website te downloaden en die via ons centrale oproep systeem op kantoor af te spelen?”

Hangt van de site af. Toen ik vroeg om welke site het ging … zag ik dat je niet kon downloaden … maar wel als je een computer met Internet verbinding aansluit aan de oproep centrale, kan je de muziek alsnog afspelen. Ze gaan kijken voor een extra computer (denk ik).

Toen ze me de site doorgaf … was ik meteen verkocht! Zelf hou ik niet zo van flashsites … maar deze is wel goed en praktisch in elkaar gezet.

Musicovery.com is een muziek kanaal waar je allerlei soorten muziek kunt beluisteren … al dan niet wel of geen hit. Je kunt de stemming kiezen en van welke jaar je wilt horen. Allemaal gratis en voor niets (voorlopig!).

Ik heb Willisha’s computer (tijdelijk) geconfisqueerd en aan de speakers gezet. Musicovery.com aan … de mood ‘Positive’ gekozen … jaren 70 t/m nu … and chillen!

Je leert ook het een en ander van je klanten …

6 gedachten over “Musicovery.com”

  1. Mijn dank is groot. Wat een leuk muziekspeeltje. Zelfs ik krijg het aan de ‘praat’. Super.

  2. Musicovery is ook een favoriet van mij. Verder is Songza.com ook een aanrader. Makkelijk zoeken naar je favoriete nummer.

Reacties zijn gesloten.