Michael Jackson is moving to Madeira

He?? … zult u zich vast en zeker afvragen …. Gaat MJ verhuizen naar Madeira??

Wie weet … aangezien de situatie waarin hij nu in verkeert …. gaat het gerucht zijn rondje maken dat hij van plan is om de VS te verlaten. En wie weet … door dit vermelden op mijn weblog … zullen zijn privé Internet speurneuzen dit lezen … geven ze het aan hem door …. vervolgens verschijnt er een Philips eind product boven op zijn hoofd … dat licht geeft.

Geen zorgen. Dit is een test van mij om te kijken hoe snel je een gerucht het Internet op kunt sturen. Tevens ga ik dit stuk monitoren op de meeste zoekmachines … om een idee te krijgen hoe deze een pagina zoals deze verwerken.

Misschien doen andere webloggers mee … een soort competitie … waar je vermeldt waar Michael Jackson (uiteindelijk) gaat emigreren. En de winnaar … die mag een weekend op zijn nieuwe (ei)landgoed logeren :mrgreen:

5 gedachten over “Michael Jackson is moving to Madeira”

  1. :mrgreen: Ik had eigenlijk verwacht dat Casa deze reactie zou gaan plaatsen … maar jij was er eerder bij GG.

    Nee … Michael Jackson is zeker niet mijn type! Trouwens … je weet toch dat ik lesbisch ben … ik hou alleen van vrouwen 😎

    Ik was wel vroeger een grote fan van MJ´s muziek … de periode tot en met Thriller. Ik dans nog steeds graag op de muziek van hem toen en samen met zijn broers (Jacksons 5)

Reacties zijn gesloten.