Linda

Soms besef ik hoe snel de tijd kan gaan …. vooral vandaag. Een jaar …. vijf jaar …. tien … zelfs 24 … dat glipt door je vingers.

Al twintig jaar lang ontwerp ik van alles en nog wat via de computer … maar ik was vier jaar daarvoor al medeverantwoordelijk voor de mooiste ‘design’ ooit. Ik had toen ook goed gegokt met de naam ….

Mijn dochter Linda is vandaag jarig …. Happy Birthday!

Vierentwintig jaar! … wat gaat de tijd toch snel. Kleine meisjes worden grote vrouwen …. in dit geval grote mooie vrouwen!

Mijn vader riep vroeger dat hij een selfmade man was … een zelfontwikkelde man … iemand die op eigen kracht zich heeft ontwikkeld en dingen bereikt in zijn leven. Dat eigenschap is overgegaan naar Linda. Als ik mijn dochter zie dan herken ik mijn vader weer … weliswaar in een compleet andere gedaante … maar in haar zie ik een selfmade woman.

Zij is één van de vier mensen op deze wereld die een grote invloed hebben in mijn leven …. en zo ook mijn emoties. Één van die emoties is …. trots.

Save

Save

8 gedachten over “Linda”

  1. Mijn complimenten met dit design Don, daar valt zo op het oog niets maar dan ook helemaal niets aan te verbeteren.
    Linda, gefeliciteerd met je 24e verjaardag!

  2. Wat een wonder kan je deze jonge vrouw noemen
    24 jaar geleden geboren, klein en teer, en nu een geweldige jongen vrouw.
    Jij zult je vaak afgevraagd hebben waar blijft de tijd, maar kijk niet om kijk vooruit naar de tijd die nog komt de toekomst, haar toekomst, Daarom wensen wij Linda heel veel geluk voor de toekomst en voor het heden, alle die haar lief hebben van Harte Gefeliciteerd en geniet nog velen jaren samen met haar.

  3. Pingback: KnowProSE.com

Reacties zijn gesloten.