Kritische blik
Lures

Originally uploaded by Madeira Big Game.

Het plaatje doet me denken aan het Nederlandse TV spel (met de Engelse naam) ‘Get The Picture’ …. draait het nog steeds trouwens? Het is een van de afbeeldingen die ik laatst heb gemaakt voor een website. Wie weet wat het is?

Inmiddels is de betaversie van de site klaar. Die kan je zien op het volgende (tijdelijk) adres:
www.madeirabiggame.com/beta/

Mocht iemand tijd en zin hebben … werp een kritische blik op de site en ik verneem graag commentaren c.q. suggesties. Het liefst een apart bericht via mijn contact pagina.

Een paar opmerkingen mijnerzijds:

De Hercule Poirot onder jullie zullen merken dat ik de layout heb ‘geleend’. De bedoeling is niet om een unieke (kunst)werk van te maken, maar eerder een functionele website met als doel om duidelijk informatie te bieden en zoekmachine vriendelijk (oftewel het moet zo hoog mogelijk in de zoekresultaten verschijnen).

Verder heb ik het gedeelte met de foto’s in www.flickr.com gezet in plaats van een eigen omgeving te creëren. Ook hier geldt ‘waarom het wiel opnieuw bedenken?’. Juist door gebruik te maken van dergelijke publieke omgeving worden de afbeeldingen eerder opgevallen door anderen … en dus kan op bezoekers op je site.

Ik heb ook een weblog toegevoegd (met een bekende lay-out) dat ook zal gaan fungeren als Fishing Report. Het verbaast me dat ik nog geen Big Game site op het Internet heb gevonden met een weblog … terwijl dit juist DE manier is om dergelijke rapporten te publiceren.

7 gedachten over “Kritische blik”

 1. Hey! Jij mag niet meer mee doen … potverpillepap!! Je loopt al te ver voor op het web …. en je weet al waar je naar moet kijken (via eigenschappen en zo, he?) :mrgreen:

 2. Vanaf zondag ben ik al aan het denken hoe zoiets nou in het Nederlands heet – en ik heb het nog steeds niet kunnen opdiepen uit mijn geheugen. Word ik oud of vergeet ik het Nederlands???

 3. Ik noem het de “vissenlokker” 🙂 Weet je het niet moet je het gewoon verzinnen … of gewoon “zo´n ding”.

  Ja via eigenschappennn…. :mrgreen: Goed he lol 🙂

 4. @Willisha: welkom in mijn wereld :mrgreen: ach … het is alleen erg als je in de visbranch werkt

  @Kristel: tja … op een gegeven moment dan heten veel dingen hetzelfde … allemaal “zo’n ding” :mrgreen:

 5. uhm..ik ben er weer even en jullie doen al moeilijk..wat eigenschappen?..eigenschappen van rechtermuisknop en dan eigenschappen kiezen?..ik heb niks gezien hoor..

  misschien word ik dom, omdat ik niet woon met een getrouwde man..hahahahaha..

Reacties zijn gesloten.