Knielend Drukte

Vanaf het moment dat Willisha naar Nederland was vertrokken … was het afgelopen met mijn rust. Sindsdien kreeg ik iedere dag gemiddeld twee telefoontjes … van verschillende mensen … met verschillende boodschappen … merendeel verzoeken … of ik hun laptop en/of computers kon nader onderzoeken (problemen oplossen of bepaalde software installeren).

Vervolgens hebben we ook nog een kat hier rondlopen … eigenlijk ligt te maffen nu … dat besloten heeft om ’s avonds de bloemetjes buiten te gaan zetten en … de hort op te gaan. Springend vanaf het balkon …. 4 meter hoogte. En dan verwacht hij dat ik hem opzoek later in de avond …. Hahaha … mooi niet! Nou ja …. toch nog even kijken waar ie blijft ..

Verder wordt er bijna dagelijks ook aan deur geklopt … met de bewuste ‘elektronische patiënt’ voor Eerste Hulp … of gewoon een spontaan bezoekje brengen (zoals fam. Dekker laatst) … ook leuk.

Vandaag kreeg ik alweer twee bezoeken … eerste bezoek was van fam. Couper met een laptop voor een EHBO sessie … en het volgende bezoek was van Peter Leach (fam. Leach goede vrienden van ons) …die bracht me een … kniestoel! (kneeling chair). Die heb ik bij hem besteld. Zie foto.

Kniestoel gemaakt door Peter Leach

Peter maakt deze stoelen zelf … plus nog veel meer dingen op gebied van hout. U vraagt … hij maakt het! Hij heeft ook de tafel voor mijn laptop gemaakt.

De kniestoel zit lekker. Hij heeft het extra stevig gemaakt …. mocht Snoopy besluiten om erop te gaan zitten. Tevens heeft hij royale dikke kussen opgezet. Alleen de eerste keer … na een uur erop gezeten te hebben … beginnen de spieren van mijn onderbenen te klagen ‘Hey! Het is voor de eerste keer dat we op deze manier moeten zitten! Kom op zeg!’.

Nu ga ik iedere dag knielen voor mijn laptop …. en dan … een gebedje doen. Plug and Pray!

4 gedachten over “Knielend Drukte”

  1. Het lijkt mij een koddig gezicht om jou in die stoel te zien… 🙂
    Het schijnt echter beter voor je rug te zijn, dus zo slecht is dat knielen voor een laptop nog niet…

  2. Ik zal Willisha vragen om een foto van mij op die stoel te maken ….
    En nog een voordeel is dat ik nu alleen hooguit een halfuur erop kan zitten … dus dat is ook goed tegen RSI. 😉

  3. De foto zal helaas nog even op zich moeten laten wachten! Maar dat geeft Don alleen maar meer tijd om er aan te wennen.

    Bijkomend voordeel: Snoopy zal niet zo snel op deze stoel springen zodra je bent opgestaan, toch??? :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.