Kerst Video

Eerste video van de kerstsfeer hier is al online.

4 gedachten over “Kerst Video”

 1. Sfeervolle film, hij kan zo de Madeira-promotie in. Je camera kan overigens goed inzoomen. Dat is het nadeel van de mijne, tijdens het filmen is de zoom-functie uitgeschakeld. Last but not least: je hebt een goede ‘adviser’… 🙂

 2. Zo!… Er worden heel wat kilowatts verbruikt dezer dagen op Madeira.
  Het heeft wel wat zo’n film. Mijn complimenten aan de producer en de adviser! Het is een mooi afgerond geheel geworden.
  Is dit ook met je fototoestel opgenomen?
  En als ik zo brutaal mag zijn… zou het wel heeeeeel leuk vinden als je wat vaker op deze manier vieuws van Madeira zou laten zien.
  Als je daar tijd voor hebt natuurlijk.:D

 3. @CasaSpider: wat leven we in een vreemde wereld … jij hebt een statief maar een camera dat niet kan inzoomen tijdens het filmen … en ik heb een camera dat kan inzoomen maar geen statief. Je krijgt trouwens de groeten van mijn adviser. 😉

  @MaRisa: Goh! Wat ben je brutaal zeg :mrgreen:
  Ik zou graag meer van dit soort videos willen maken en tonen … maar je noemt al het probleem … ‘tijd voor hebben’. Als er nu andere eiland-bewoners mij nu hun films opstuurden dan zou ik ervoor zorgen dat het op het Internet terecht kwam (met vermelding van hun namen).

 4. Geen statief??? We hebben een klein driepootje!!! Die is zelfs meegeweest naar Australië… Alleen vergeten we hem mee te nemen, dat is meer het punt 😆 Ennu… de pootjes zijn niet zo erg lang, dus we moeten dan wel gebruik maken van natuurlijke hulpmiddelen om hem op de goede hoogte te krijgen. Ooit heb ik de (flexibele) pootjes in een hek geklemd om mezelf op dit manier vast te leggen leggen op de gevoelige plaat :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.