Video: Kerst Rijden

Vandaag geen nieuwe deel ‘Wonderen ..’ verhaal ….. want er is geen enkele nieuws inzake het bed. Maar … de wonderen zijn de wereld nog niet uit ….

Wel heb ik een klein filmpje in elkaar geflanst met als onderwerp ‘kerstverlichting’. Het begint al een soort traditie te worden om iedere kerst een film te gaan produceren.

Paar dagen geleden hebben Marcel en ik een droger opgehaald (Willisha was ons chaperon c.q. gids in een andere auto). Onderweg heb ik gefilmd terwijl Marcel reed. Op de terugweg zijn we stiekem door de stad gereden (zonder medeweten van ons gids en ons kwijt was geraakt) om de lichtjes aldaar te filmen. Ik heb de achtergrond commentaren van mij en Marcel maar even verwijderd aangezien de video ook bedoeld is voor niet-Hollands sprekende kijkers. Op een gegeven moment riep Marcel ‘leuk … met al die flikkertjes erin!’ …

Hhhmmm … als ik nu daar een rap-versie van kan maken? 😎

Wil je deze video ook toevoegen aan je eigen website/weblog … gewoon de volgende code kopiëren.

Selecteer code


5 gedachten over “Video: Kerst Rijden”

  1. Mooie movie met een goed ritme en prachtige verlichting.
    De werknemers van het energiebedrijf op Madeira krijgen vast een mooie bonus aan het eind van het jaar.
    O ja, juist met kerstmis gebeuren er vaak wonderen. Maar die van jullie is wel een ‘bovenwonder’… 🙂

  2. hihi ik weet waar die flikkertjes zijn maar helaas zijn ze op het filmpje niet gezien. Compliment voor het mooie filmpje, ik zie nu ook eens alles, want normaal moet ik opletten 😉

  3. Ik ben blij dat onze conversatie overschreven is door het nummer van slade. Is een leuke film geworden.

  4. Volgens mij moet er toch ook een “ongekuisde” versie komen! 😆
    Hoe dan ook, van de beelden geniet ik keer op keer. En dan te bedenken dat het electriciteitsbedrijf vele Euro´s terug moet betalen! Zou dat komen doordat deze winter er geen ijsbaan is???

Reacties zijn gesloten.