Jardim Panoramico121_2140

Originally uploaded by Madeira.


Vanmiddag was de dagelijkse wandeling iets anders … zonder Willisha maar wel met de fotocamera. Willisha moest voor haar werk de dag doorbrengen met een belangrijke gast (vrouw) uit Duitsland … samen met haar collega Belinda. De fotocamera heb ik meegenomen om een fotoreportage te maken van de onlangs geopend Jardim Panorâmico (Panoramische Tuin) naast onze deur.

Wat opvallend is van de Jardim Panorâmico … is de grote plein … die is giga groot …. de ‘natte’ droom van iedere skater op de wereld. Wat men van plan is om met dat plein te doen is onbekend. Voorlopig is het een grote witte vlakte … het doet me denken aan de grote zoutvlaktes van Amerika waar ze de snelheidrecord iedere keer proberen te breken.

Klik op de foto om naar onze Flikcr-album te gaan … en vervolgens klik rechts op ‘Madeira’s photostream’ voor meer foto’s. Een tip: kijk of je ergens ziet ‘View Madeira’s latest photos as a slideshow’ en klik daarop … dan worden alle foto’s getoond als een diashow. Je moet er wel even geduld hebben … en dus advies om even wat te drinken en/of snacks erbij te halen.

3 gedachten over “Jardim Panoramico”

 1. Ik heb gehoord dat de tuin al weer met sluiting bedreigd is…hij is niet toegangelijk voor dingen met wieltjes… rolstoelen dus, maar ook kinderwagens… 🙁

 2. Ik vind het erg fijn dat je deze fotoreportage hebt gemaakt. Het is uniek om op deze manier de gelengenheid te krijgen om de veranderingen op Madeira te kunnen ‘zien’.
  Een wat strakkere stijl maar toch noch herkenbaar Madeireens door het gebruik van de typische eigen materialen.
  Dat er geen rekening gehouden is met wieltjes… tja, even wat positiefs bedenken…
  ik weet het al: Nu kan men tonen hoe creatief, inventief en,en..eh.. ik bedoel hoe goed men in staat is om de’onverwacht’ ontstane problemen op te lossen ;-D.
  Succes met de voorbereidingen voor jullie huwelijk
  en… Dank Je Wel Don Amaro.

 3. Ik heb inmiddels gemerkt dat men hier snel dingen bouwen zonder naar alle aspecten te kijken. Vervolgens zo snel mogelijk openen, zoals Forum Madeira, Jardim Panoramico, of online zetten, zoals Packholidays.com ….
  Om daarna er waar aan sleutelen.

Reacties zijn gesloten.