IKEA

Een week geleden heb ik contact gezocht met Ikea Portugal (Alfragide) en aan hun gevraagd over de mogelijkheden om bij hun te bestellen en vervolgens de goederen naar het eiland Madeira op te sturen.

Zoals verwacht (en hoe kan het ook anders) kreeg ik geen antwoord en dus heb ik nogmaals een bericht gestuurd … plus een CC naar de directeur van IKEA Alfragide (Kristofer Magneteg).

Ik kreeg meteen een bericht terug ….

Hun antwoord was dat je wel kunt bestellen, maar het transport van Portugal naar Madeira moet je zelf regelen. Ik heb meteen hun catalogus aangevraagd … en die is vandaag binnengekomen. Inclusief een prijslijst van de transportkosten naar de diverse zones vanaf Ikea Alfragide.

Voor het gemak heb ik de prijslijst van het transport overgetypt en in een PDF document gezet. Klik hier om die te downloaden.

De catalogus ga ik niet overtypen (jammer he!) maar die kan je ook online downloaden via hun website.

Ga zo bij de buren het vergelijken met de Nederlandse Ikea catalogus … en kijken of het enigszins verschilt/scheelt.

Nu dat veel vluchten uit Nederland met bestemming Madeira via Lissabon gaan … misschien wil iemand als koerier fungeren om dan goederen mee te nemen naar het eiland? En wees maar niet bang … het houdt niet in dat je moet gaan ‘slikken’.3 gedachten over “IKEA”

  1. Maja gaf je al de tip om als tussenpersoon op te gaan treden tussen inwoners van Madeira die bij Ikea willen bestellen, en Ikea Lissabon. Jouw container zal allicht sneller het vasteland verlaten dan de container waar onze matrassen in zouden moeten zitten…. We zijn inmiddels bijna zeven maanden verder…

    Volgens mij gaat dit net zo lang duren als een zwangerschap, ik hoop alleen op een vroeggeboren kindje :mrgreen:

  2. I have a very serious complaint about Ikea Portugal. Please provide me an email.

  3. @Rui: You will have to call them and ask for their e-mail address. It is very difficult to find a e-mail for IKEA on the web.

Reacties zijn gesloten.