Ik ga verhuizen!

Já, u leest het goed … ik ga verhuizen! Nee, eigenlijk niet … ik ga deels verhuizen.

(3 minuten denktijd)

Ik moest even denken hoe ik het duidelijk en cryptisch mogelijk kon verwoorden … met andere woorden op mijn eigen (on)zinnig manier.
Ik ga LATten? Ik ga logeren? Ik ga vreemd? Nee, dat laatste dat zal niet kloppen want ik ga samen met Willisha. Maak ik het u nog verwarrender? Goed zo!

Ah … moment! Ik zie aan de manier hoe u uw muis beweegt dat ik u op een heel verkeerde voet heb gebracht … en u hebt er al twee daarvan. U denkt dat we van huis gaan verhuizen? Nee, we blijven (voorlopig) waar we wonen. We gaan virtueel verhuizen … oftewel … in de gemeenschappelijk fantasie wereld van het Internet gaan we ergens anders bloggen.

Ah … nu zie ik op de manier hoe u uw toetsenbord ‘vingert’ dat u het jammer vindt (en van anderen merk ik dat ze beginnen te irriteren aan al mijn onzin). Troost … deze blog blijft nog aktief (en voor de anderen … pech!). Het zou zonde zijn om die te deactiveren aangezien de ‘redelijke’ pagerank dat ik inmiddels ermee heb opgebouwd. En wie weet kan ik het ooit eens nog verkopen (wie biedt?).

Dus …. Met andere woorden (nogmaals!) … binnenkort gaan we (Willisha en ik) starten met een nieuwe blog …. en gezamenlijk ons avonturen erop publiceren. Een blog verrijkt met de nuchtere en prettige berichten van Willisha …. gemengd met de onzinnigheid en de mislukte filosofie van mij. Zo bevredigen we zowel vriend als vijand.

Ah … ik zie aan de manier hoe u scrolt om te lezen hoe de nieuwe blog heet en waar je die kunt vinden. Ik heb vandaag een (voor u) heel vervelende bui … en dus …………..

11 gedachten over “Ik ga verhuizen!”

 1. Aha goed nieuws! Met 1 RSS-feed 2 bloggers volgen.

  Ik zal de feed van dit blog nog ff in de reader houden, zo kom ik er vanzelf achter waar ik jullie straks kan vinden :gna:

 2. We wachten wel vol spanning af want een blog zonder lezers …is natuurlijk waardeloos , Ajo!!!

 3. Nou Don, ik heb inderdaad slechts twee benen. Maar toch ben jij erin geslaagd om mij toch zeker vijf keer op de verkeerde voet te zetten… 🙂
  EN DAN AAN HET EIND NOG NIET EENS EEN NIEUWE URL!!!
  (Gek word je van die Amaro…)

 4. @Jan: dat is zeker een voordeel waar ik nog niet aangedacht heb

  @Anila: Volkomen mee eens, maar ook een blog zonder inhoud is nog erger (vandaar de wachtijd)

  @Casaspider: voet! ik wist wel dat het niet klopte …. verkeerde voet! Anyway, beste Casa, ook hier zal je moeten wachten …. hahahahaha. Komt het je bekend voor?

 5. Gefeliciteerd met de nieuwe virtuele stek. Het lijkt me inderdaad veel praktischer om samen een weblog te onderhouden.
  Willisha’s leuke, humorvolle en duidelijke beschrijvingen en jouw creatieve denkzijpaden (wat een woord zeg) zullen een goed eindproduct opleveren.

  Succes maar vooral heel veel plezier met jullie nieuwe weblog.

  Groeten uit Haarlem.

 6. Ha die Don. Vond je al een tijdje zo “afwezig”. Maar begrijp nu waarom !!

  Eveneens de groeten uit Haarlem.

 7. Heel goed Noud!

  En wat betreft ‘onderaan’ … dat zal wel snel veranderen …. ons banaan zal heel snel omhoog rijzen! Bewijs heb je zelf meegemaakt …. hoe heb je de site gevonden?

Reacties zijn gesloten.