Hollands verzoek

Afgelopen dagen niet veel te melden. Ben nog steeds druk bezig om een baan te vinden hier op het eiland. Ik denk dat een aantal mensen hier in Funchal inmiddels de naam Don Amaro kennen. Nog even en dan misschien kan ik een politieke partij gaan oprichten hier. Politiek? Neeeee! Dat zou het laatste zijn wat ik zou doen ….

Om toch wat te melden op mijn weblog, ga ik opnieuw een paar handige websites vermelden voor onze NL-vrienden hier op het eiland. Misschien is het ook wel wat voor de lezers in Holland …

www.hollandsepot.dordt.nl

Een zeer uitgebreide website met echte Hollandse recepten, zoals Drentse koolraapstamppot, Hete bliksem van stoofperen met klapstuk, Amsterdamse bolussen, Homoetse broeder, Ommer zuute plassies en nog veel meer. Speciaal voor den Hollanders op Madeira en Curaçao.

www.tvopjepc.nl

Mis je een satelliet schotel? Kan je geen Nederlandse TV meer zien? Dan biedt deze website een schrale troost ….

www.humanitas-international.org/newstran/comparisons.htm

Alle bekende vertaalsites op één pagina.

www.omaweetraad.com

De naam zegt het al … Oma weet raad … een website vol ouderwetse (maar prima) tips en adviezen … zoals Vet en jus vlekken: Nat maken en bestrooien met talkpoeder. Een nacht in laten trekken en in de wasmachine wassen. Helpt ook met oude vlekken.

Veel plezier …

Eén gedachte over “Hollands verzoek”

  1. Via http://www.tvopjepc.nl heb ik zowaar met plezier naar de eerste twee afleveringen zitten kijken van ‘Boer zoekt Vrouw’. De connectie is zelfs snel genoeg om de TV-programma’s in redelijk goede kwaliteit in Theater Mode (full screen) te kijken!

Reacties zijn gesloten.