Helaas

Deze keer gaan we niet de Carnaval kijken …. Hooguit via de TV … thuis dus! Gisteren was ik bezig bij een nieuwe klant … van 11u30 tot …. 02u00 ’s nachts!!!
Vervolgens ik kon alleen een paar uurtjes slapen en daarna had ik geen slaap meer. Toen wist ik dat het vanavond niks zou worden. Vanochtend hebben we twee verhuis trips gedaan naar Caniço. Als extra vermoeiendheids bonus ….. we ondervonden een flinke regenbui plus mistvlagen onderweg. Gelukkig werd de middag afgesloten met een heerlijke chicken sandwich en een Kilkenny. Thuis aangekomen toen zag mijn lichaam zijn kans schoon om in de gebroken stand over te gaan. Al systems down!!

Het Carnaval vindt nu plaats in Funchal … en we zien de eerste beelden op TV. Ik ga nu even lekker knus naast Willisha liggen op de bank en …. Genieten. Doeg!

Eén gedachte over “Helaas”

  1. Niet zo’n gek idee om het op de teve te bekijken. Maar je mist wel de daverende muziek en de stemming een beetje. Als je een goed plaatsje wilt hebben moet je minst een uur van te voren daar gaan staan en geen milimeter wijken voor laatkomers die menen dat ze vóór jouw neus kunnen gaan staan. Daarna komen de paperazzi-“fotografen” die menen dat ze vrij tussen de dansers kunnen rond lopen om plaatjes te maken….! De rondlopende ordebewaarders doen daar ook niets aan, ook als de toeschouwers twee meter de straat opdringen en de dansers beletten om te dansen. Nee! er ontbreekt nog al wat aan de ordebewaarders.
    Zelf had ik pech met m’n fotografering, wel hoog, maar te ver af om goeie fotos te maken.
    Sorry!

Reacties zijn gesloten.