Happy Ending

De thriller met het bed en matrassen heeft alsnog een happy ending gekregen. In het laatste hoofdstuk verschenen ons twee helden, Wim en Bas, die arriveerden afgelopen zaterdag te Funchal. Ze zagen ons al wuiven vanaf de luchthaven … maar de vraag is of we naar hun stonden te wuiven … of naar de twee grote blauwe capsules die uit het vliegtuig kwamen … waarvan we al wisten wat het inhoud was.

Blue PillsZie ginds landt het TAP vliegtuig uit Nederland weer aan.
Het brengt ons twee dekmatrassen …. we zie ze al staan!

De fel blauwe ‘pillen’ kwamen zonder problemen en zonder beschadiging welke dan ook op Madeira. Menigten dachten dat het niet zou lukken om als reisbagage hier naartoe mee te nemen … maar was geen enkele probleem. Echter de matrassen werden vernuftig verpakt en vacuüm gezogen door Bas (doctorandus in Verpaktologie) en zelfs voorzien met handvaten. Een belangrijk feit (voor ons) was … dat zowel Bas als Wim veel plezier in hadden in het verpakkingsproces zo ook het ophalen en meenemen. Ons helden hadden lol in hun nieuwe avontuur …

Uitpak festijn  Dit zat er allemaal om

Zo ook het uitpakken van de in elkaar geperste matrasjes. Matrasjes? Nou ja, ze passen precies op onze (volgens Portugezen ‘zachte’) orthopedische matrassen. Het zijn nu het slagroom wat ontbrak op ons bedden-gebak. Ze liggen heerlijk (zie foto).

Babe on a matrass  Het slagroom op het gebak

Dankzij onze vrienden krijgt ons bedden verhaal (na 8 maanden) een happy ending. En ze sliepen nog lang en gelukkig.

4 gedachten over “Happy Ending”

  1. Ik kan iedereen verzekeren dat de matrasjes alle moeite meer dan waard waren! We slapen als rozen, en dat moet de komende dagen alleen nog maar beter worden (de matrasjes hebben een paar dagen nodig om hun definitieve vorm aan te nemen, na al die tijd samengeperst geweest te zijn)!

  2. Eind goed al goed. Wat een verhaal, en dat in de 21e eeuw. Snakken naar een geriefelijke slaapstek. Je zou bijna naar de holen met berenhuiden terug verlangen.

  3. Prima idee!!
    Zodra we weer in Haarlem zijn, gaan we de locale Ikea ook met een bezoekje vereren.
    Ook wij slapen (uiteraard, is Madeira) op een met bakstenen gevuld matras.

Reacties zijn gesloten.