Gratis idee voor nieuwe attractie

Madeira Toboggan

Terwijl ik nog geniet van de laatste vakantiedag …. bedenk ik een idee voor eventuele nieuwe attractie … maar dan voor in Nederland. Madeira Toboggan … maar dan op wieltjes. Dus een twee persoon zitslee met ook twee bestuurders in witte pakken (zonder helmen) … razend snelle rit …. Alleen met twee verschillen: geen helling en er zitten wieltjes onder de slee.

Locatie … een lange boulevard … waar je van de ene naar de andere kant wordt gebracht. Heeft iemand suggesties voor ideale locaties voor deze nieuwe attractie?

Helaas heb ik niet de middelen om dit idee uit te werken …. en daarom mag men het van me overnemen en/of doorgeven aan nieuwe jonge ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe ideeën. Het enige wat ik zou willen vragen is mij op de hoogte te brengen als men het daadwerkelijk gaat uitvoeren … en ik vraag er niks voor … hooguit een gratis ritje als we in NL zijn.

Ik kan eventueel de specificaties en maten van de toboggans opvragen en doorgeven ….

Ach … misschien ziet iemand er iets in het idee … 🙂

Update:

Voorstel locaties …

  • Bloemendaal (Cecilia)
  • Valkenburg (Jenni)

2 gedachten over “Gratis idee voor nieuwe attractie”

  1. Welkom terug op Madeira. Jullie kunnen nu afkoelen na het oververhitte Nederland. Kunnen we ruilen?
    Is het ‘kopje’ van Bloemendaal een idee voor zo’n toboggan avontuur? Ter informatie: het is daar zo steil dat je niet fietsend de helling af mag en alleen de ‘die hards’ komen fietsend boven.
    Groet uit het puffende, zwetende Haarlem.

  2. Hee, dat heb ik eens in een reisprogramma op tv gezien.. volgens mij gaat dat nog bloedhard ook! 😀

    Ik zou als locatie voor Valkenburg kiezen.. volgens mij zijn daar al aardig wat steile afdalingen 😀

Reacties zijn gesloten.