Gezocht: simpel, kleur en functioneel

Mijn zoektocht naar de beste layout en structuur voor mijn weblog duurt nog steeds voort. Met een onderbreking van een levada wandeling en een paar WK voetbal wedstrijden. Over voetbal gesproken … Nederland en Portugal hebben allebei hun eerste overwinning behaald … alleen niet echt overtuigend. Maar de competitie is nu pas begonnen en dus …. misschien zijn ze ook bezig met zoeken en moet het beste nog komen.

6 gedachten over “Gezocht: simpel, kleur en functioneel”

 1. prachtige opmaak van Uw site, mag gezien worden…heeft iets. Houden zo…
  Toch heerlijk om een levada wandeling te maken…..onze gedachten zijn al weer bij Madeira…We moeten het gewoon nog even volhouden tot januari…

  Groetjes uit een zon overgoten Mierlo.

 2. Op het eerste gezicht ziet het er strak en toch vrolijk uit.
  Toch vind ik het ietwat chaotisch zo, het wordt een hele zoektocht door die dagen heen.
  Persoonlijk ben ik ook geen voorstander van het ‘read more’ principe, al gebruik ik het zelf heel af en toe.
  Doe mij dus maar de voorlaatste layout.
  Wellicht tijd voor een poll… 🙂

  Na de tweede wedstrijd kunnen we denk ik een hoop meer zeggen.
  Ja, behalve als Nederland gelijk speelt…

 3. Wel kleurig deze layout maar hij doet door het ‘oranje, blanje, bleu’ zo Nederlands aan. De vorige zag er ‘nihilistisch’ uit. Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.
  Groeten uit Haarlem.

 4. Ik heb er een paar keer naar gekeken. Deze nieuwe layout.
  Het is al een beetje gezegd: De indeling is… wennen.
  Als je doel K.I.S.S. is, dan denk ik dat dit het nog niet is. Als ik ook zo eerlijk mag zjn, dan schaar ik mij bij Casaspiders woorden: “ietwat chaotisch”. De aandacht gaat allereerst naar de layout, daarna kwam het proberen te vatten hoe het in elkaar steekt, daarna pas naar wat jij te zeggen hebt.

Reacties zijn gesloten.